Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara'dan Çin'de ortaya çıkan yeni virüsle ilgili uyarı

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Çin'de pandemi yapma riski olan yeni grip virüsü 'G4 H1N1'in domuzlar arasında yaygın olarak tespit edildiğinin bildirildiğini belirterek, mesafe, maske ve el yıkamanın önemine dikkat çekti.

Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara'dan Çin'de ortaya çıkan yeni virüsle ilgili uyarı
Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara'dan Çin'de ortaya çıkan yeni virüsle ilgili uyarı
GİRİŞ 01.07.2020 10:43 GÜNCELLEME 01.07.2020 11:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ateş Kara, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Çin'de pandemi yapma riski olan yeni bir grip virüsünün 'G4 H1N1', domuzlar arasında yaygın olarak tespit edildiği bildirildi. Bugün için hayvanlarla yakın teması olan insanlara geçebildiği ancak insandan insana bulaşı olmadığı da açıklandı. Lütfen; mesafe, maske, el yıkama" dedi.

 

 

YORUMLAR 13
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Çin liler sadece domuz yemiyor....kediymiş,köpekmiş,fareymiş,her türlü haşarat ve sürüngenmiş,ne bulurlarsa yiyor.hastalık olur tabi.
    Cevapla
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş içimizdeki vatan haini virüsler yüzünden daha çok tehlikedeyiz. içimizdeki bataklık kurumadan daha çok ateist daha çok putperest daha çok pkk sever daha çok fetöcü daha çok dhkpc ci daha çok lgbtli daha çok şeytan çıkar.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter yav bıktık Çin bütün dünyanın başına bela oldu Virüslerle mücadele edeceğinize, başbelası lanet Çinin icabına bakılsın artık
    Cevapla
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün virüsler çinde çıkıyor, Çine müdahale şart
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünyadaki kürtaj sayılarına bir bakın, Türkiye de dahil, böyle virüslerin dünyaya neden yayıldığını anlarsınız. Yapılan caniliğe virüs az bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır