Esra Albayrak'a çirkin sözlere sert tepki: Mehmet Akif'in bahsettiği enkazı leşler!

Esra Albayrak'a yönelik çirkin saldırılar tepki çekiyor. Haber7 yazarı Esra Elönü, aileye yönelik saldırılara tepki gösterdi. Elönü, "Cennet ipeği bebeğine sarıl Esra" başlıklı yazısında, "Mehmet Akif’in bahsettiği enkazı leşler de sizsiniz" ifadelerini kullandı.

Esra Albayrak'a çirkin sözlere sert tepki: Mehmet Akif'in bahsettiği enkazı leşler!
Esra Albayrak'a çirkin sözlere sert tepki: Mehmet Akif'in bahsettiği enkazı leşler!
GİRİŞ 01.07.2020 13:24 GÜNCELLEME 02.07.2020 01:21
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak dördüncü kez çocuk sevinci yaşarken, sosyal medyadan aileye yönelik çirkin saldırılar yapıldı. Haber7 yazarı Esra Elönü, bugünkü yazısında Esra Albayrak'a hitap etti. Elönü'nün, "Cennet ipeği bebeğine sarıl Esra" başlıklı yazısı şöyle:

 

 

Bir bebeğin cennetteki ayak izleri Annesinin yüzünde gamzedir. Annelik, cennette dokunmuş kevser ipeğine sarar seni. Annelik , her an sana yağacağını bildiğin bir rahmetin bereketidir. Annelik kor bir kötülüğün içinde seni serinleten gölgelik. Senin merhametin onun ilk sütüdür, öyle ihtişamlı bir ağırlığı oluşur ki sînende “ Daha önce bir Gül ağacına hiç bu kadar sıkı sarılmamıştım” dersin.

Bir Nar ağacından düştü senin gölgeliğine tane tane seversin bütün bütün sararsın. Sen onun kervanısın artık. Senin yanağın onun gökyüzü, kaç günlük olursa olsun senin göz yaşınla akran. O senin bahçe katın, sana Bülbülün ne söylediğini tek tek anlatan ilk tercümanın.

 

 

İnsan, o merhametin bahçe katından çıkıp , küfür molozlarının yığılışına, o cüsseleri inşaat halinde mahlukların çölüne bakar mı? 

Sen o cennet ipeğine sarıl Esra, ona sarıldıkça kuşanacaksın. Bir tarafında sana coşan taze ırmağın , diğer tarafında sürekli kendi çukurlarına toslayan termit sürüsü. Onları güdecek olan senin vakarın .. Onlar nefretlerini bir annenin anneliğinden çıkaracak kadar alçak sen de o kadar zirvede. Bu alçakların yükseklik korkusuna gülüp geç.

Hey orda mısınız, çukurda klavye kullanmak zor olmuyor mu ? Ben merak ediyorum size hangi kanalizasyondan konum atıyorlar ki yetişmek için en kestirme şerefsizlik yollarını tercih ediyorsunuz.

Biyoloji dersinde “kalbi atmayıp havlayan oluşumlar” başlığı altında müfredata dahil edilin de bir namınız olsun. Cidden merak etmeye başladım o eşelek tarlası beyniniz kullanım hatası verdiğinde sizi kim açıp kim kapatıyor.

Siz ne yiyip ne içersiniz? Beyniniz hangi işkembe salonunun mutfağı, gövdeniz hangi hurdalığın yan sanayisi. Kalbiniz, haberlere konu olan belediyenin ekip gönderdiği  çöp ev. Diliniz , Hayvanat bahçesinde ders kitaplarında okutulmayacak kadar ifrazat. Mehmet Akif’in bahsettiği enkazı leşler de sizsiniz.

Ahır kapısı gibi gıcırdamanızın sebebi, ideolojik körlüğünüz onu anladık . Böğürmenizin sebebi de hakikat karşısında sürünerek nakavt oluşunuz, küfür ederek yendik sanıyorsanız dinozor alnında ergen sivilcesisiniz tebrikler.

Siz, yalanlarınız tutmayınca saldırıyor, çamurunuzu sıvayamayınca kuduruyor, umduğunuz olmayınca bulduğunuz kahpeliğe sarılıyorsunuz bunu da anladık.

Omurganızdan mal değneği bile olmaz onu da biliyoruz.

Sizinle aynı dili konuşmamaktan, aynı gemide olmamaktan şeref duyuyoruz siz de bunu bileceksiniz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • Paralelin işi... 3 yıl önce Şikayet Et
    Paralel "ayrılacaklar" yalanını yayarken, onların 4. çocuğu doğdu. Paralelin bir kez daha yalancılığı ortaya döküldü. Kudurmaları bu yüzden.
    Cevapla
  • M.ZEKİ ARPACIK 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan bi nasiplerin, tek sermayeleri alçaklık, adilik, birey hukukuna saygısızlık olan imha ve zillet fukaraları, masum bir çocuk üzerinden oturduğu yerde kelimeleri boya, dilini fırça kılarak aile kutsiyetine dil uzatacak kadar vicdanları virüs ve mikroba bulaşmış kişilik yoksunlarını; tüm vicdani ve insani hissiyatımla kınıyorum, ilahi ve insani duyarlılığın gerektirdiği lanetle lanetliyorum.
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksiz olduklari icin ahlakli insanlari goremeyen bir kesim var.malesef..
    Cevapla
  • haydaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sahabe hayatını dinlerken, kendisine yapılan onca şeye rağmen hale Müslüman duruşunu hiç bozmuyor diye devam etmişti. Bu Esra elönü mü neyse söylemleri biz Müslümanları temsil etmiyor. Zihni hayal dünyası biz müslümanlara yakışmıyor, isterse ömür boyu benim ailemi savunmak için yazı yazsın bir cümlesini evladıma okutmam. O yapay taraftar toplamaya yönelik yakışıksız cümlelerinin zerresi evladımının manevi dünyasına girsin istemem.
    Cevapla
  • Cancağızım 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimi neyi temsil ediyorsun?
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    zalime zalim demek de farzdır sende bunu bileceksin kardeşim o hümanizminiz sizin olsun
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamza Salih Dünyaya hoşgeldin Sefa geldin.ALLAH Seni salih kullarından etsin.Hazreti hamza gibi yigit etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü