Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki: Goygoy peşindeler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya sözlerini çarpıtarak algı oluşturmalarına tepki gösterdi.

Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki: Goygoy peşindeler
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki: Goygoy peşindeler
GİRİŞ 01.07.2020 19:52 GÜNCELLEME 01.07.2020 19:58
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sosyal medyada artan şiddetin, yalan söylemler ve gerçeklerin çarpıtılması ile ilgili olarak söylediği sözleri 'Sosyal medya kapatılacak' şeklinde lanse eden medya kuruluşları ve kişilere adeta destek verircesine Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Akşener'e CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan da destek geldi. Bakan Varank, Türkiye'nin içinde bulunduğu gündemi itibariyle iki parti liderinin bu sözlerine tepki gösterdi.

 

'GOYGOY PEŞİNDELER'

Bakan Varank: Türkiye Cumhuriyeti devleti, üç beş şirkete karşı vatandaşının hukuki ve mali haklarını savunurken, memleketin derdiyle dertlenmesi gereken muhalefet liderleri, muhtemelen hiç izlemedikleri bir dizi üzerinden “goygoy” peşinde.

 

SİZE İYİ SEYİRLER

Global firmaların, servet kazandıkları ülkelerin kanunlarını hiçe saymaları özgürlük değil, post-modern emperyalizmdir. Muhalefet, küresel tekelcilerin hayranı olabilir; biz, bu dijital tekeli kıracak gençleri, Türk girişimcileri desteklemeye devam edeceğiz. Size iyi seyirler!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 55
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ülkeyi yönetmeye talip düşünün..Allah korusun...
    Cevapla
  • Rasim Akgül 3 yıl önce Şikayet Et
    kuklalara kızmayınız sayın bakanım. onlar hissetmez anlamaz düşünemez çünkü içi odundur, çünkü ipleri başkalarının elindedir. oy verenler uyansın
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet, muhalefetle uğraştığı kadar devlet ve milletin sorunlarıyla uğraşsaydı şimdi gerçekten Dünyanın imrendiği bir ülke olurduk.
    Cevapla
  • volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    tam tersi olmasın sakın....muhalefet yapıcı bir muhalefet yapsaydı şimdi gerçekten dünyanın imrendiği bir ülke olurduk..geziyi 15 temmuzu unuttun galiba..
    Cevapla
  • TÜRKİYE AKP VE MHP 3 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle kılıçdaroğlu ile akşeneri siyasetci yapıp buraya dikmek bikere ihanet vatan hayini bu insanlar biri sözde milliyetcilikten gelme ama uzaktan yakından alakası yok. tam terör ve tam fetö yandaşlığı yapıyorlar istiyorlarki ülke dış mikrakların gölgesinde yasasın yanlarında eeğilip büzülelim herşey hazır gelsin üreten gelişen ülke olmayalım gençliğimiz sosyal medya ile kandırılsın ahlaksızlıkları öğrensin dinden uzaklasan bir millet olalım.. bunlar bunun gibiler yüz yıllardır haçlı ve müslüman düşmanlarına hizmet veren zavallılar
    Cevapla
  • pratik 3 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyaya dokunma diye hükümete karşı çıkanlar ya sosyal medyayı takip etmiyorlar yada o bataklık onların yaşam tarzı elinde bilgisayarı olup klavye kullanmayı bilen kör cahil alim zalim sapık herkes klavye silahşörü olmuş hakaretler müstehcenlik ve ahlaksızlığın her yönü sosyal medyada mevcut bu gibi durumlara çare için hükümete destek olmak yerine dokunma demek ancak cehaletdir o mecradakilere sahip çıkıp ortak olmakdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum