Bakan Soylu o görüntülere çok kızdı! Çok önemli uyarı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak kalabalık bir şekilde asker uğurlaması yapan grubun görüntülerini paylaşarak eleştirilerde bulundu. Soylu, "Kınalı kuzular şerefle gönderilmeli. Maalesef bu görüntüler ile zinhar değil" notunu düştü.

GİRİŞ 04.07.2020 14:48 GÜNCELLEME 04.07.2020 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beykoz'da sosyal mesafeyi hiçe sayıp asker uğurlaması yapan kişilerle ilgili eleştirilerde bulundu. "Maalesef bu görüntüler ile zinhar değil... Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil." diyen Soylu, "Bu yanlışı ceza ve takip ile çözebiliriz, Ancak herkesin polisi kendi vicdanıdır. Unutmayalım!" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Beykoz'da asker eğlencesi için yasağa rağmen araç konvoyu yapan kişiler meşale yakıp havaya ateş açtı. Gruptakiler sosyal mesafeyi hiçe sayarak eğlendi.

BAKAN SOYLU'DAN ELEŞTİRİ: BU GÖRÜNTÜLER İLE ZİNHAR DEĞİL

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da asker uğurlaması yapan gruba Twitter hesabından eleştirilerde bulundu.

Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Askere gitmek, askerlik yapmak şereftir. Kınalı kuzularımız şanla, şerefle, dua ile vakar ile gönderilmeli...Maalesef bu görüntüler ile zinhar değil... Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil. Abartı, geleneğimizde, kültürümüzde ve inancımızda yoktur. Bu yanlışı ceza ve takip ile çözebiliriz, Ancak herkesin polisi kendi vicdanıdır. Unutmayalım!"

YORUMLAR 1
  • BURAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Abartı, geleneğimizde, kültürümüzde ve inancımızda yoktur. - Bu düşünceye katılıyorum toplumun her kesimi için geçerli olmalı tabi ;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak