FETÖ'nün örgüt şeması deşifre! Örümcek ağı gibi sarmışlar

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Akış, terör örgütü FETÖ’nün örgütsel şeması ve Türkiye İstişare Heyeti’nin özelliklerini anlattı. Akış, "Bu büyük şema bir nevi büyükşehir statüsü. Bu bir il yapılanması ama büyük bir ilin yapılanması. " dedi.

GİRİŞ 10.07.2020 10:09 GÜNCELLEME 10.07.2020 10:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Akış, terör örgütü FETÖ’nün örgütsel şemasındaki detayları anlatarak “Bu büyük şema bir nevi büyükşehir statüsü. Bu bir il yapılanması ama büyük bir ilin yapılanması. 30 büyükşehirden biri denebilir bu şema için. İstanbul’da sekiz, Ankara’da üç, İzmir’de ise iki tane var bu şemadan.” ifadelerini kullandı.

 

 

Örgüt lideri Fetullah Gülen’in topluma ait değerleri sonuna kadar sömürdüğünü belirten  Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Akış, örgüt lideri Gülen’in metafizik terimlerle mesajlar vererek ona inananları maddi manevi istismar ettiğini söyledi.  

Akış sözlerine  “Bugün yerinde konforlu bir şekilde otururken Türkiye’deki üyelerine Medrese-i Yusufiye’yi işaret eden bir örgüt lideri.  Kainat imamı tabiri önemli. Örgüt lideri metafizik ile bir bilinçaltı işleyerek kendisini kainatın kudretli bir insanı olarak görüyor, bu şu demek; sebebi bir takım tanrısal özellikleri de barındırdığını düşünmesi.  Peygamberlerle rüyada toplantı yapmak gibi metaforlar karşımıza çıktı.”  şeklinde devam ettikten sonra terör örgütü FETÖ’nün Türkiye İstişare Heyeti’nin özelliklerini anlattı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    komik olmayın lan! bunların örgüt şemasını bu kadar basittten göremezsiniz gösteremezsiniz, zaten tam kavrasanız da buralara yazamazsınız.
    Cevapla
  • realist 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şema basit değil zaten, senin bakışın basit kalmış. Burada muntazam işleyen bir parelel devlet mekanizmasının ana hatları ortaya konulmuş.
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Biraz edebin olsun lan ne demek.
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnın ucu açık ,sallar sallayabildiği kadar, haşa ben allahım dese der ,inananda çıkar.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç olarak, vatana ihanetin bedeli 6 yıl hapis cezası öyle mi?
    Cevapla
  • kurmen 3 yıl önce Şikayet Et
    bu millet bekasına ve demokrasisine her zaman sahip çıkar, sizin anlamadığınız konu şu; biz nasıl ki 15 temmuzda devletimizin yanında olduk ona değer verdik, devletten milletine değer vermesini bekliyoruz.... bir çok şey milletin aleyhine yapılıyor ve siz bunları güzel gösteriyorsunuz. böyle giderse akp nin sonunu siz getireceksiniz... örnek vereyim yoksa anlamazsınız ... vazgeçtim örnek versemde anlamazsınız...
    Cevapla
  • kizil Gölge 3 yıl önce Şikayet Et
    ben dün yayini izledim, yazilanida okudum ama senin bu kaniya nasil vardigini anlayamadim. bu iblisin oyunlarini desifre etmek onlari güzellestirmez, aksine ne sinsi ve ahlaksiz oldugunu gösterir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..