Yerin dibi, dilinizden utanır

Haber7 yazarı Esra Elönü, bugünkü köşe yazısında, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ı sosyal medyada hedef alan ifadelere sert tepki gösterdi.

Yerin dibi, dilinizden utanır
Yerin dibi, dilinizden utanır
GİRİŞ 10.07.2020 17:01 GÜNCELLEME 10.07.2020 17:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İşte Elönü'nün o yazısı:

Ar damarındaki çatlaklıklar ruhun depremidir. Ne kadar önemli bir damar olduğunu, hayanın siteminden anladık. Hep yazmışımdır yine yazayım, o damardan şeref takviye edilecek olsa  damar yolunuzda küfür tek şerit.

Hoş gerçi sizin damarlarınızda dolaşan kan değil Haliç..

Yine bir canlı. Ağzı burnu filan var , anatomik benzerliğimizden ötürü insan demek zorunda kaldığımız bir gider borusu, Hem Emine Erdoğan hem de Semiha Yıldırımla alakalı leş haznesini boca etmiş. Yazdıklarına bakarsanız, beyni ile bağırsaklarının yer değiştirdiğini anlarsınız.

Bunların beyinlerini gömseniz üzerine Wc bile inşa edemezsiniz. Temeli tutmaz. Küfür, neyin eksikliğini yaşıyorsanız oradan harf alarak oluşur. Küfür, ayak izinizdir, nerelerde gezindiğinizi ne kadar saklasanız da aşikar eder.

Emine Erdoğan’ın zırhı vakarı. Mazlum çocukların dilinde olduğu için bu bulaşık süngerlerinin dilini vakarıyla silkeliyor . Sıfır Atık projesinin mimarı olduğundan şeref sınavında sıfır çekenlerin nefret atıklarıyla da ilgilenmiyor. Afrikada Cennet Zeytini çocukların yüzünü silecek o merhametli zamanını, Arakanda kendisine ağlayarak sarılan evlatsız anneleri teselli edecek şefkat enerjisini bataklık sineklerine harcayacak değil.

Öyle sizin boyalı zanlarınızla sıçramaya çalıştığınız bir duvar değil bir kale. Neyi hedefliyorsanız bir anneye edilmiş her dua sizi ıskalatır, acınızla böğürtür, ayaktayım zannedersiniz ama sürüngenler arasında hatrı sayılır bir itibarınız oluşur. Toprağın bile midesini kaldıracak beyin cesetlerinizle ayakta olsanız bile yaşamıyorsunuz yelkovan kovalayan kubur akrepleri..

Ne demiştik kimi küfesinde kalbini taşır, kimi de işkembe torbasında beynini.

Kötüye iyi yazılmaz. Kötüye kullandığı kelimelerle yazacaksın ki sıçrattığı çamurdan sıçrasın. Kötüye edebi salvolarla girilmez, kötüyü öyle sade anlatacaksın ki cümle içinde bile yazım yalnızı olacak!  Hayatımda hiçbir zaman kötüye zaman ve kelime harcamadım. Kötünün sarrafı olmuşsanız iyileri de kolay harcamazsınız !

Hani mucit olsalar en fazla çöp suyuyla çalışan kafa yapabilecek kitle. Omurgaları siftahsız, çalıntı araba gibi sürekli park halinde olan kitle..

Karakteri kaldırıma bile oturmamış kitle.

İşte bu çöp yığını dün de hareket halindeydi. Semiha Yıldırım da Emine Erdoğan gibi bu, beyinleri cenaze ekibin hedefindeydi. Öyle şerefsiz cümlelerle havlıyorlardı ki köpekler jüri olsa itlik oscarı bunların olur. Ey tavalı tencereli feminist güruh.. Çaldığı tavada bozuk yumurta güruh. Nerdesiniz?  Duyamadım. Hani o açtığınız pankartlarla böğürüp kadın hakları yazan eli keçeli tayfa nerede? Bir annenin, bir kadının onuruna sıçrayanlara ne yapacaksınız? Buyrun .. Allah aşkına turşusu bile kurulmayacak beyinlerinizi bir sudan geçirin. Hak nerede! Haksızlık nerede bir görün.. Sizi sadece nefretinizle düet yapan kadınların hakkı ilgilendirir öyle değil mi?

Sizin olduğunuz yerde olmamak şeref, başladığınız yerde bitmek şeref.. Yükseğinizin alçağı olmak, Uçtuğunuz yerde yaya kalmak şeref.

Esra Elönü - Haber 7 

elonue@gmail.com

Twitter@elonue

YORUMLAR 25
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    "Bunların beyinlerinin üzerine wc inşa etsen temel tutmaz" Esra hanım bu sözünüz edepsizlere ne yakışmış tebrikler.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    senin hakaretin iyi benim hakaretim kötü ile yola çıkarsan bu ülkede ne adalet kalır nede kalkınma.
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    Levent Özeren adlı tıynetsizin Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkındaki sözlerini okuyunca dondum kaldım. Bu adam bir eş, bu adam bir baba, bu adam bir evlat emi? En hafifiyle yazıklar olsun. Neyzen Tevfik'i anarak neler neler yazarım amma ...
    Cevapla
  • bay e 3 yıl önce Şikayet Et
    semiha teyze çocukluğumun geçtiği kurtuluşta oturuyorlardı .top peşinde koşup terlediğimizde su veren tatlı biriydi.ayrıca öğretmendi .kendisine hadsizlik yapan soytarı ona öğrenci olsaydı belki adam olabilirdi
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Semiha hanım benim rol modelim, Allah cc ondan razı olsun, bu zalimler karşısında edebini bozmadığı için...Cennet hatunu olsun inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'