Bakırköy'de ürküten kaza! 5 araç birbirine girdi

Bakırköy'de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Araçta sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtarırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

GİRİŞ 16.07.2020 15:12 GÜNCELLEME 16.07.2020 17:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaza saat 14.00 sıralarında Ataköy Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobillerden biri  trafik ışıklarında yavaşlayınca arkadan gelen araçlar zincirleme trafik kazası yaptı. Bir cip ile kamyonetin arasında  otomobiliyle kalan sürücü Ekrem Ekici aracında sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan Ekici'yi çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.  Yaralı sürücü 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  

 

 



Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk oluşurken, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik tekrar normal akışına döndü. 

YORUMLAR 13
  • fırat kalkanı 3 yıl önce Şikayet Et
    takip mesafesi kültürü yok bizde...
    Cevapla
  • dinibütünoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    discovery nasıl bir araç öyle arkası beton blok sanki tampon bile yerinden oynamamış garibim dobloda tost ekmeği gibi allah korumuş
    Cevapla
  • Ömer Faruk Çoban 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet mi yoksa İBB'mi çözer bilemem ama eğer tüm trafik ışıklarında kaç saniye kaldığını gösteren sayaçlar olsa bu tarz kazalar ol(a)maz!!!
    Cevapla
  • Hahahahahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömüşcük gerçekten çok güldüm senin yorumuna.
    Cevapla
  • Asli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen harbiden çobansin, Önündeki arabaya mesafe birakirsan bu tür kazalar azalir .trafik lambasindaki sayacmi arabayi kullaniyor sn ÇOBAN
    Cevapla
  • OSMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    araç doblo anlatmaya gerek yok...görüyorsunuz
    Cevapla
  • Kırsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı sahne. Burada asıl suçlu en öndeki araçtır. Arkadaki aracı kontrol etmeden yavaşlama yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerizakali görmek istiyorsan sen aynaya bak
    Cevapla
  • Suss 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sen iyimisin ? Trafikte herkes önündeki araca göre kendini ayarlar , ya o Anda yola bir çocuk koşsaydi ne yapacaksin , arkadan araç geliyor diye çocugu ezip gececekmisin . Arkadaki araç her daim öndekinin aniden fren yapabilecegini göz önünde bulundurmasi gerekir, buda sadece mesafeyi korumakla olur. Zaten senin gibiler trafikte çogunlukta oldugu için dünya siralamasinda yillardan beri hep ön siralardayiz trafik kazalarinda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat