Bostancı Sahili'ndeki atlı polislere yoğun ilgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler, Kadıköy'de denetim yaptı. Ekipler, vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaları konusunda uyardı. İstanbullular atlı polislere yoğun ilgi gösterdi.

Bostancı Sahili'ndeki atlı polislere yoğun ilgi
Bostancı Sahili'ndeki atlı polislere yoğun ilgi
GİRİŞ 19.07.2020 14:46 GÜNCELLEME 19.07.2020 14:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Birlik Grup Amirliği'ne bağlı atlı polisler, Kadıköy Bostancı Sahili'nde denetim yaptı. Sahil şeridi boyunca devriye gezen ekipler, asayiş kontrolleri yaparken ayrıca sosyal mesafeye uymayan ve maske takmayan vatandaşlara uyarılarda bulundu. 

ATLI POLİSLERE YOĞUN İLGİ

Sahilde yürüyüş ve piknik yapan İstanbullular, atlı polislere yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar ve aileleri hem atları sevdi, hem de bol bol fotoğraf çektirdi. Pikniğe gelen bir vatandaş, atlara şeker yedirdi. Atlı polis ekiplerinin denetimleri havadan da görüntülendi. Sahilde devriye gezen atlı bir polis memuru, "Dün Yeşilköy Sahili'nde, bugün Bostancı Sahili'nde devriye görevimizi ifa ediyoruz. Dört atla beraber, özellikle bu pandemi döneminde daha çok yoğunlaştı devriyelerimiz. Vatandaşlara sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlardan güzel dönüşler alıyoruz. Özellikle çocuklar çok seviyorlar atları. Herkes fotoğraf ve video çekmek istiyor" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz gösteris baska birsey degil.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamanda elektrikli araçlar varken at niye,vatandaşın güvenliğini mi sağlıyorlar,gösteri mi yapıyorlar.sonra bir atın masrafı dünya para ve yaşlanıp iş göremez hale gelince öldürüp atmıcaklar herhalde,o zaman bakımıda ayrı bir masraf.halbuki alsalar bir elektrikli araç hem daha kolay ve hızlı hereket ederler,hem fazla masraf olmaz.güvenlikten çok gösteriş bence.
    Cevapla
  • kamil. 3 yıl önce Şikayet Et
    yanlış bir uygulama orada bisikletli polis daha uygun olur yayamı gweçeçek atlı polismi dar bir yürüyüş alanı var
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bisklet polisi yorar at her yere girer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!