Pınar'ı katleden Cemal Metin Avcı şüphelenen komşularına bu cevabı vermiş

Pınar Gültekin’in öldürüldüğü Menteşe Karabağlar yaylasındaki bağ evine komşu olan Ali Sel, olay günü katil zanlısı Cemal Metin Avcı’ya ne yaptığını sorduğunda, Avcı’nın kendisine çöpleri yaktığını söylediğini açıkladı.

GİRİŞ 22.07.2020 18:28 GÜNCELLEME 22.07.2020 18:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay günü evden dumanlar çıkması üzerine eve gittiğini ve katil zanlısı Cemal Metin Avcı ile karşılaştığını söyleyen Ali Sel, “Bu evde oturuyorum 20 seneden beri. Komşum olur. Ailecek tanışırız. Ben onların yerlerine bakıveriyorum akşam sabah. Bir gün buradan bir ocak şeyi göründü. Evde herhalde yangın var sandık ondan gittik. Baktım ben evde Metin var bir şeyler yakıyor. ‘Ne yapıyorsun Metin evin önünde’ dedim. Abi ben birşeyler yakıyorum dedi, önceden de yakarlardı yani. Bidonun içinde burada toplanan şeyleri. Çok titizlerdi hani. Naylon gibi şeyleri onları yakarlardı. Hadise bu yani.

Benim gördüğüm bu. Mangal değildi. Bidonda mangal mı yakılır. Bidon orada zaten yanan bidon orada. Ben buradan görüyorum. Duman oldu orada. Başka türlü görme şansım yok. Sonra araya gittim. Bir şeyler birikmiş onları yakıyorum dedi. Sonra geri döndüm. Çok iyi bir insandı. Ben yerlerini bakıyordum. Metin’i dükkanda görüyordum. Buraya gelmiyordu. Ufak kardeşi var o gelir giderdi benim yanıma. Metin çünkü bar mı işletiyordu herhalde. Metin fazla gelmiyordu buraya. Ufak gelir giderdi bizim yanımıza. Hatta domates toplardım ona. Böyle bir olayın olacağı aklımızdan geçmezdi. İnanmadık biz. Sakin, çok sakindi bize göre. Ama insanları bilemiyorsun. Babasını tanırım, amcalarını tanırım, dedesini tanırım. Burada 25 senelik komşum” dedi.

İŞTE VAHŞET EVİ

Muğla’da 16 Temmuz tarihinde kaybolan ve 5 gün sonra cesedine ulaşılan Pınar Gültekin’in öldürüldüğü Menteşe Karbağlar Yaylası'ndaki bağ evi görüntülendi. Evin içinde ateş yakılmış varil ve varilin çevresinde kül izleri hala duruyor.


Pınar Gültekin'in en son Menteşe’deki bir alışveriş merkezinin cafesinde 16.14’de otururken görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Pınar Gültekin’in aynı gün katil zanlısı Cemal Metin Avcı ile Karabağlar Yaylası'ndaki bağ evine gittikleri, burada yaşanan tartışma sonrası öldürüldüğü öğrenilirken katil zanlısının aynı gün saat 18.05’de akaryakıt istasyonuna gelerek buradan önce aracına daha sonra da pet şişe içine benzin aldığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Pınar Gültekin’in öldürüldüğü Karabağlar Yaylası'ndaki bağ evinin ön balkonun içinde ateş yakılmış bir varil ve varilin yanında da kül izlerine rastlandı. Evin salon bölümünde halıların dağınık olduğu görüntülendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    insaAllah aynisi bu adama karsi hala içinde sevgisi olan aile bireylerinin basina gelir...
    Cevapla
  • zirto 3 yıl önce Şikayet Et
    idam diye diye agzimiz kurudu IDAM i s t i y o r u z okadar
    Cevapla
  • İstanbul-18 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya'nın açılması ile tam bağımsız bir devlet olduğumuza göre artık İDAM cezasını getirebiliriz demek ki.
    Cevapla
  • Nasih Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya acildii gun tum vizeler kalkacak ben buna inaniyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık