Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı'nın mekanı kapatıldı, duvarlarına 'katil' yazdılar

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i canice öldüren Cemal Metin Avcı'nın "Cüce" adlı mekanı kapatıldı. Duvarlarına boya ile "katil" yazıldı.

GİRİŞ 26.07.2020 15:43 GÜNCELLEME 26.07.2020 17:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Ula ilçesinde cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın iş yeri yakınları tarafından kapatıldı. 

 

 

Zanlının yakınları, cinayetin ardından Avcı'nın Menteşe ilçesinde bulunan iş yerini kapattı, tabelaların üzerine siyah naylon örttü.

İş yerinin duvarına gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce beyaz sprey boyayla "katil" yazıldı.

 

 

Zanlının yakınları, yazının olduğu bölümü gazeteyle örtmeye çalıştı.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek, görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine genç kızı bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra bir varile bırakarak Gülağzı mevkisindeki ormanlık alana attığını itiraf etmişti.

Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "canavarca hisle öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • afafe 3 yıl önce Şikayet Et
    bi bağ evim olursa önüne fışkiye yapacam
    Cevapla
  • mustafa karakeçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu nasıl zihniyettir. kardeşim bende müslumanım.. insanlar başını örtmedi diye birini sevdi diye öldürulmesi caizmidir. beler söylüyorsunuz bu müslumanlik degil. peygamber efendimizin bile eşleri varken hiçbirine fiske dahi vurmamiştir. din kisvesi altinda icinizdeki canavarlari cikarmayin. yeter. islam dini zorlama dini degil hosgoru dinidir. siz boyle yazdikca gencler sizin yuzunuzden vu dineen usaklasacaktir.yapmayin.yaziktir.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen saçmalıyorsun konuyu bile anlamamışsın
    Cevapla
  • ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Fıkhen caiz olmayan şeyi yapmamaya özen gösterin kız çocuklarını mahremsiz başka şehirlere göndermemeye özen gösterelim.Ilim öğrenmenin şartlarınıda yerine getirelim
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    baska sehirlere cocuklarinizi okumaya göndermeyin bu cocugunuzu atese atmaktir, dizinizin dibinden ayirmayin ... heleki kiz cocugunu
    Cevapla
  • suat 3 yıl önce Şikayet Et
    pınar için üzüntü duydum. kızın cenazesi defnedilirken dikkatimi çeken bir şey vardı.. çok mütevazi bir ailesi vardı.. anneside örtülü bir kadın... diyeceğim şu, pınar tahsiline devam eden bir kız... onun en büyük gayesi tahsilini tamamlamak olmalıydı.. neden sevgili edinme derdine düşmüş... illada birini sevecekse , aynı okulda okuyan ve bildiği tanıdığı hiç mi bir genç bulamadı... neden ne idüğü belli olmayan bir barcıyı sevgili edindi...zaman çok değişti, genelde genç kızlarımızın müziğe eğlenceye sevgili edinmeye çok meyilli olduğu bir dönemdeyiz.. barların her türlü olayların döndüğü mekanların olduğu bir yer olduğunu düşünemedi mi.. üzüldüm Allah ahmet etsin...
    Cevapla
  • CanTürk 3 yıl önce Şikayet Et
    okul arkadaşlarıda sınıf arakadaşlarıda sevgilisini öldürebiliyor ,insanın sevgilisi eşidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız