Başkan Erdoğan, Tarabya'daki minibüsçülerle sohbet etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki minibüsçülerle sohbet etti. Erdoğan, fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayarak minibüsçülerle özçekim yaptı.

GİRİŞ 26.07.2020 18:17 GÜNCELLEME 26.07.2020 18:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni'nin ardından Maslak'tan Tarabya'daki Huber Köşkü'ne hareket etti.

Erdoğan, Tarabya'daki güzergahında bulunan minibüsçülerin kendisini selamlaması ve sevgi gösterisinde bulunması üzerine makam aracını durdurdu.

Minibüsçülerle bir süre sohbet eden Erdoğan, fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayarak minibüsçülerle özçekim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Huber Köşkü'ne geçti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis Yeni Turkiyenin Aliye Izzet BEGOVİÇ i dir. omur boyu Cumhur Reisi ilan edilmeyi çoktan haketmiştir. Allah başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Muzaffer KASIM 3 yıl önce Şikayet Et
    REİS Sen Bizim Kabul Olmuş Duamız'sın ALLAH Seni İstikametten Ayırmasın Sana Sağlıklı Sıhhatli Uzun Ömürler Versin İnşallah.
    Cevapla
  • Bar10 3 yıl önce Şikayet Et
    Taksiler beşesiyenin ramt kapısı değildir, Reis bunu Eko’nun kafasına vura vura anlatacak
    Cevapla
  • Mmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    REİS. Taksileri minibüsleri dolmuşları belediyenin işe yaramaz para tuzakları ile dolu şark kurnazı anlayışı ile yürütülen sahte denetiminden ve zulmünden kurtarıp trafik denetleme şube müdürlüğüne bağla. Hem doğru düzgün bir sistem kurulur hemde zırt pırt çıkar sağlamaya çalışan başka hiç bir şeye yaramayan belediye yönetiminden kurtulur. Görüyoruz. İ.taksi diye bişey çıkardı belediye. Doğru düzgün çalışmıyor. Masus düzeltmiyor. Sırf esnaf zor duruma düşsün ve plaka çıkarıp rant saglayayım diye uğraşıyor. Kurtar bu esnafı ve müşterilerini.
    Cevapla
  • Fethi 3 yıl önce Şikayet Et
    Seçim zamanı bindiğim taksilerin çoğu ağız birliği etmişçesine organize bir şekilde reise saldırıyorlardı. Şimdi ne oldu. İnşallah İstanbul'a 5000 taksi gelir denetimler sıklaşır bu işi hakkıyla yapan esnaf kardeşlerimiz kazanır vatandaşa kan kudtursn diğerleri gider
    Cevapla
  • Ender 3 yıl önce Şikayet Et
    Taksiler eskiden İçişleri bakanlığına bağlıydı, daha denetimli çalışıyorlardı ,şimdi İBB taksilerden rant elde etmeye çalışıyor, taksi esnafı tekrar içişleri bakanlığına bağlanmak istiyorlar.
    Cevapla
  • Kürdoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunan başbakanı miço yu ağlatan lider diye tarihe geçti bu başkan varsa başka babayiğit buyursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'