Başkan Erdoğan 'Hasat Bayramı'nı kutladı

Başkan Erdoğan, Türkiye'nin dört bir yanındaki üreticilerin "Hasat Bayramı"nı kutladı.

GİRİŞ 26.07.2020 21:36 GÜNCELLEME 26.07.2020 21:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığının Twitter hesabından, "Ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında alın teri olan çiftçilerimizin Hasat Bayramı kutlu olsun" ifadeleriyle bir video paylaşıldı.

Tarıma ilişkin görsellerin de yer aldığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: 

"Hasat, çiftçimizin bir yıllık emeğinin, alın teri ve bekleyişinin semeresini topladığı bir bayramdır. Sizler, bugün sadece tarlanızdaki ürünün hasadını yapmıyorsunuz, aynı zamanda her anı sabırla, tevekkülle geçirilen bir senelik çalışmanın neticesini de alıyorsunuz. Sizler bugün Rabb'imizin insanın istifadesine sunduğu toprağın, güneşin, suyun bereketine bir kez daha şahitlik ediyorsunuz. İşte böyle bir günde Türkiye'nin dört bir yanındaki üreticilerimizin Hasat Bayramı'nı gönülden tebrik ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • M.T 3 yıl önce Şikayet Et
    yayınlamayınız! Bazı işaretler var ve umarım boş çıkar. Ağustosun ilk 2 haftası içinde covid-19'dan 1000 kat daha sarsıcı Balkanların ortası merkez olmak üzere hem doğusunu hem batısını etkileyebilecek(canlısızlaştıracak) gelişmeler olabilir. Teyakkuzda olmakta fayda var. Ülkemizin kuzeyi KBRN tehdidinin K-R tehlikesine maruz kalabilir. Bu yıl olmazsa 2022-2023 için bu tür tehditlere karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Umarım boş işaretlerdir.
    Cevapla
  • ibrahimm 3 yıl önce Şikayet Et
    bereketli helal kazançlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü