Başkan Erdoğan, Putin'le telefonda görüştü

Son Dakika Haberi; Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini güçlendirecek adımların yanı sıra Azerbaycan-Ermenistan gerilimi, Suriye ve Libya'daki gelişmeler ele alındı.

Başkan Erdoğan, Putin'le telefonda görüştü
Başkan Erdoğan, Putin'le telefonda görüştü
GİRİŞ 27.07.2020 20:49 GÜNCELLEME 27.07.2020 21:08
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini güçlendirecek adımlar değerlendirilerek Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin, ikili ilişkiler ve bölgesel konularda iş birliği ve diyaloğu sürdürme konularında mutabık kaldı.

 

 

YORUMLAR 17
  • Kimkio 3 yıl önce Şikayet Et
    Libya'daki petrol hilali bölgesi alınmadan kimseyle mutabık kalmamalıyız, hele Rus ayısıyla asla. Temmuzdaydı operasyon, bayram sonrasına mı kaldı yoksa hiç olmayacak mı? Bekledikçe yok ermenistan yok yunanistan yok ırak başka başka problemler çıkıyor. Libya'nin çözülmesi yaklaşan akdeniz-ege savaşı için önemli bir ön hazırlık.
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok her geçen zaman bizim lehimize giderek güçlenen Türkiye giderek zayıflayan bunun hezeyanı ile her yere saldıran rusya
    Cevapla
  • Arda 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep ayni murabakat yapidi ama arkani dondummu kalleslik.neyi anlasacanki doneklerle
    Cevapla
  • Müsafir. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman mutabık kalsak, sonu operasyon oluyor. Önce operasyon yapsakta(sonuna kadar,hemen bırakmadan) sonra mutabık kalsak ...
    Cevapla
  • ALPASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı Putin dost felan değilsin...
    Cevapla
  • Cabi Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    Dost değil ama Reis'le iyi anlaşıyorlar. Ermenistanda Amerika etkisini artırdığı dönemde Azerbaycanla bir şürtüşme ve Rusya yardıma koşuyor Ermenistan'a. Ortalığı öğrendik galiba. Suriyede yolunüstü bizim yolunaltı sizin. Reis önümüzdeki günlerde Lıbyada güzel gelişmeler olabilir diyor, ardından hatter pek çok kentten çekiliyor. Önümüzdeki günlerde Sırte'yi tanksız topsuz bırakır giderlerse kimse şaşırmasın. Tıpkı Akkuyu nükleer santralindeki gibi, ORTAKLIK FAALIYETTE.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
120 yıldır alem yapan ailenin son ustası: Rıza Akbalış...
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak