TBMM'ye anlattı! HDP'li vekilin kadına kurduğu tecavüz tuzağı kan dondurdu

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in tecavüz ettiği D.K., TBMM'de kurulan komisyonda başından geçenleri anlattı. Konuyu HDP'ye ilettiğinde bir kadın vekilin kendisine, "Şu anda kaybedecek tek bir milletvekilimiz bile yok" dediğini söyleyen D.K., kendisine kurulan tecavüz tuzağını da ifşa etti.

TBMM'ye anlattı! HDP'li vekilin kadına kurduğu tecavüz tuzağı kan dondurdu
TBMM'ye anlattı! HDP'li vekilin kadına kurduğu tecavüz tuzağı kan dondurdu
GİRİŞ 30.07.2020 06:23 GÜNCELLEME 31.07.2020 05:51
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

HDP'den ihraç edilen bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in, dokunulmazlığının kaldırılması amacıyla TBMM'de kurulan hazırlık komisyonu, Çelik’in cinsel saldırısına uğrayan D.K.'yı dinledi.

 

KOMİSYON ÜYELERİ SORDU, KADIN AĞLAYARAK ANLATTI

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya başkanlığındaki komisyon üyeleri D.K.'ya yaşadığı olayla ilgili sorular sordu. D.K.'nın cinsel saldırıya ilişkin yaşadıklarını tüm detayları ile anlattığı ve zaman zaman ağladığı öğrenildi.

 

KADINA TECAVÜZ TUZAĞI

Komisyon üyelerinin olayın yaşandığı dernek binası ile ilgili olarak, "Neden dernek başkanının evine gittin?" sorusuna, "Ben o evi Tuma Çelik'in ailesinin evi sanıyordum. O nedenle gittim. Eve gittiğimde hazırlık yapıldığını gördüm" cevabını verdi. "Engel olmaya çalışmadın mı?" sorusu üzerine, "Kahve ikram etti. İçine ilaç koymuş. İçince bayıldım" diyen D.K., Tuma Çelik'i neden geç şikayet ettiğine yönelik soruya ise "Ailemin çoğunluğu HDP'li. Korktum. Ne benim ne de çocuklarımın can güvenliği vardı. O nedenle ilk etapta şikayetçi olamadım" karşılığını verdi.

HDP'DEN KADINA ŞOK CEVAP: BU SÜREÇTE VEKİL KAYBEDEMEYİZ

Yaşadıklarını o süreçte HDP yönetimine aktardığını da belirten mağdur D.K., HDP'li bir kadın milletvekilinin kendisine "Şu anda kayyımla uğraşıyoruz. Bu süreçte kaybedecek tek bir milletvekilimiz yok" dediğini aktardı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 58
  • konuk 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte hdp nin kirli yüzü herkes görsün.
    Cevapla
  • derin sözler 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceza alsın. Hak adalet ilahi adalet eryada geç yarın yada bu gün fark etmez. Zamanı geldğinde yerini bulur
    Cevapla
  • FATİH 3 yıl önce Şikayet Et
    hey daha önce her firsatta gevezelik yapan ipsizler neden sesiniz çıkmıyor.
    Cevapla
  • Genç hc. 3 yıl önce Şikayet Et
    Hdp de ses yok Chp de ses yok Kadın hakları savunucularında ses yok Halk tv foks cumhuriyet vb ses yok. Saadet partisinde ses yok İp de ses yok. Acep niye.
    Cevapla
  • Siirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ortada kötü bir durum yok ki! HDP, PKK jin,jiyan azadi (kadin,yaşam özgürlük) diyerek ve "kadın kimsenin namusu değildir." anlayışını Kürtlere enjekte ederek bu zamana kadar geldi. Bunların bitirdiği ailenin haddi hesabı yok. Dagda irzina fecilen Kürt kızlarının hesabını sormayı bize nasip et Allah'ım!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız