ABD'den son dakika S-400 açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Türkiye'nin S-400 alımıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı. Pompeo, ''Nihai hedefimize nasıl ulaşacığımızı ve Türkiye'ye nasıl bir cevap vereceğimizi değerlendirmeye devam ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ABD'den son dakika S-400 açıklaması
ABD'den son dakika S-400 açıklaması
GİRİŞ 30.07.2020 17:06 GÜNCELLEME 30.07.2020 17:07
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Senato Dış İlişkiler Komitesi'nde Demokrat Senatör Bob Menendez'in sorularını yanıtladı. Pompeo, Türkiye'yi yakından ilgilendiren kritik bir açıklama da yaptı.

'HALA DEĞERLENDİRİLİYOR'

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı hava savunma sistemi S-400'lerle ilgili konuşan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, "ABD, Türkiye'ye yaptırımlarla nasıl bir karşılık vereceğini hala değerlendiriyor" dedi.

 

 

YORUMLAR 130
  • OSMANLI TORUNU 3 yıl önce Şikayet Et
    şu apaçinin konustugu lafa bak neymiş yaptırım mış kim sallar yaptırımı biraz amerikancı olacagımıza milliyetçi olalım asya ülkelerine kayalım hep derim TÜRKÜN TÜRKTEN başka dostu yoktur....
    Cevapla
  • Gobel 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalın kafaların anlaması için ne yapmak lazım acaba.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayrik otu gibi ...Uzulmez kesilmez..Anlamiyor..Proje bitti diyorsun,anlamiyor,parasini verdik diyorsun ,anlamiyor,Sistem kuruldu diyorsun ,kullanma diyor,F-35 diyorsun,senato diyor,Patriot diyorsun senato diyor,eee..Sekere gelince kitir kitir,babaya gelince vay vayy..
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkads biz de bir Ata söz ü vardir ilk önce can sonra canan diye benim güvenligimi baskasinin eline birakamam siz sura kac senelik devletsiniz biz binlerce yildir devlet gelenegimiz var.zamani gelince gerekeni yapariz ne pahasina olursa olsun anladiniz mi. bize ambargo biraz zora sokar ama biz yolumuza devem ederiz tammam mi.
    Cevapla
  • Atalay Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah size o firsati asla vermeyecek katil abd.Dünyaya kan ve gözyasisindan daha baska bir sey vermeyen kapitalizmin agababasi abd ve yandaslari almanya ingiltere fransa siz daha cok degerlendirme yapacaksiniz,s400,s500 ve milli silahlarimizla asla basedemeyecek,tarihteki kokusmus yerinizi asla degistiremeyeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a füze saldırısı
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı