Kurban Bayramı mesajları: 31 Temmuz’a özel hayırlı bayramlar mesajları 2020!

Kurban Bayramı mesajları, bayramın ilk gününde birbirlerinin bayramlarını kutlamak isteyenler tarafından araştırılıyor. Birlik ve beraberlik günlerinin başında gelen Kurban Bayramında salgın hastalık sebebiyle ziyaretler askıya alındı. İslam alemi için bu anlamlı ve özel günde sevdiklerinize WhatsApp, Facebook veya SMS ile gönderebileceğiniz bayram mesajlarını sizler için derledik. İşte Kurban bayramı mesajları..

Kurban Bayramı mesajları: 31 Temmuz’a özel hayırlı bayramlar mesajları 2020!
Kurban Bayramı mesajları: 31 Temmuz’a özel hayırlı bayramlar mesajları 2020!
GİRİŞ 31.07.2020 16:18 GÜNCELLEME 31.07.2020 16:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İslam alemi için birlik, beraberlik ve dayanışma günlerinin başında gelen bayramda salgın hastalık sebebiyle akraba ve arkadaş ziyaretleri askıya alındı. Bu yıl diğer bayramlardan farklı olarak sevdiklerimizden uzak bir bayram geçiriyoruz. Sizde uzun süredir heyecanla beklenen bu özel günde  sevdiklerinize, akrabalarınıza, Kurban Bayramı mesajları gönderebilirsiniz. Bizde sizler için Facebook, WhatsApp ve Instagram ve diğer uygulamalar üzerinden gönderebileceğiniz kurban mesajlarını hazırladık. İşte 31 Temmuz 2020 Kurban Bayramı mesajları...

 

 

2020 RESİMLİ  KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 

 Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

 

 

* Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

“Birlikte geçen mutlu günlere özlem duyduğumuz bu bayramı en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle. Mutlu bayramlar…”

Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Kurban Bayramınız kutlu olsun”

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınız yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

 

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.Kurban Bayramın mübarek olsun!

Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun..

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

 

YORUMLAR 1
  • Hanyunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kanal 7 ca.iasının kurban bayramını kutluyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar