CHP'de koronavirüs depremi! Sayı 78'e yükselince tepkiler arttı

CHP’nin tartışmalı kurultayı sonrasında fatura ağırlaşıyor. 30 delegenin virüse yakalandığı partide vaka sayısı 78’e yükseldi. Özellikle salonun kapalı odalarında ve otel lobilerinde Parti Meclisi'ne girebilmekm için yapılan delege pazarlıklarında temizliğe dikkat edilmediği belirtildi. Partililer, önlem almayan parti yönetimine sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 04.08.2020 10:34 GÜNCELLEME 04.08.2020 12:26
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

25-26 Temmuz tarihlerinde Ankara'daki Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde yapılan kurultayın ardından Üsküdar kurultay delegesi Aydın Yıldırım, geçen salı günü koku alamamaya başlayınca test yaptırmış, bunun üzerine yapılan incelemelerde 30 partililinin virüse yakalandığı belirlenmişti. Büyük panik ve korku yaşayan partililer hastanenin yolunu tuttu.

 

 

KORKULAN OLDU

Koronavirüs skandalının ardından Genel Başkan, parti yönetimi, belediye başkanları ve parti kurultayının tüm delegeleri kurultayın ardından gittikleri şehirlerinde test yaptırdı. Maske, mesafe ve temizlik önlemlerinin yetersiz kaldığı kurultayın ardından yapılan testlerde korkulan oldu. İkinci filyasyon çalışmasının ardından koranavirüse yakalanan CHP'li sayısı 78'e yükseldi.

 

 

UYARILARA PARTİ YÖNETİMİ KULAK ASMADI

Bunların arasında İzmir'in Gaziemir ilçesi Belediye Başkanı Halil Arda ile eşi de var. Eski CHP Milletvekili, PM ve MYK üyesi Şahin Mengü, eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen gibi isimlerin kurultayın ertelenmesine yönelik tüm uyarılarına parti yönetimi kulak asmamış, kurultayı yapma kararı almıştı.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİLER SÜRÜYOR

Hergün artan vaka sayıları karşısında büyük öfke yaşayan CHP'liler, kurultay salonundaki dikkatsizliğe vurgu yapıyor. Özellikle salonun kapalı odalarında ve otel lobilerinde Parti Meclisi'ne girebilmekm için yapılan delege pazarlıklarında temizliğe dikkat edilmediği belirtildi. Partililer, önlem almayan parti yönetimine sert tepki gösterdi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 23
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    cehape iyi ki bu dönemde hükümet değilmiş...ne kadar çok şükretsek azdır.
    Cevapla
  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Makam ve koltuk sevdası nelere mal oldu bunun hesabı Kılıçtaroğluna sorulması gerekmezmi...Tabi Chp de bunu soracak baba yiğit varmı?
    Cevapla
  • öteki 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar da mı umreci. yada sahillerdekiler. ya da avmlerde fink atanlar. tedbirler yeniden gündeme gelmeli 3-5 kişiden fazla kişi bir araya gelmemeli. sadece burası değil istanbul boğazındaki lokantalar herhalde virüsten önce bu kadar tıkış tıkış değildi.Kafayı çekenler virüs alkollü ortamda yaşamazmış diye enredeyse su içmiyorlar
    Cevapla
  • Yakacıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey olmaz şimdi bunlar utanır da hastaneye de gitmezler. Şehir hastanelerine karşılardı. neyse Adana da ki kendi hastanelerine giderler artık.....
    Cevapla
  • ANKARA0606 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ne zaman hayır getirdiki memlekete???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…