Erdoğan'dan Lübnan için Arapça taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan’da meydana gelen patlama ile ilgili şahsi Arapça hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Beyrut'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak her zaman Lübnan'ın ve Lübnanlı kardeşlerimizin yanında olacağız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile telefonda görüştü.

Erdoğan'dan Lübnan için Arapça taziye mesajı
Erdoğan'dan Lübnan için Arapça taziye mesajı
GİRİŞ 04.08.2020 23:19 GÜNCELLEME 04.08.2020 23:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan’da meydana gelen patlama ile ilgili şahsi Arapça hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Beyrut'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak her zaman Lübnan'ın ve Lübnanlı kardeşlerimizin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

LÜBNAN CUMHURBAŞKANI MİŞEL AVN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa dileyerek, Lübnan halkına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 

LÜBNAN'DA NE OLMUŞTU?

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limanda çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Kilometrelerce çaptaki bölgeye ciddi hasar veren patlamada 50 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 200 kişi yaralandı. Yaralananların arasında 2 Türk vatandaşı da var. Lübnan Başbakanı patlamadan sonra yaptığı ilk açıklamada, "Lübnan'da bugün yaşanan felaketin sorumlularından hesap sorulacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Kayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Lanetlenmiş bir milletten yana olmak! Allah İsrail'i ve yandaşlarını kahreylesin
    Cevapla
  • Ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    İsrail sınırındaki bir ülkede patlama oluyorsa sorumlusu %100 israldir.
    Cevapla
  • işçi 3 yıl önce Şikayet Et
    sabır...akıl...azim...vatan sevdası....bahceli r.tayip...allah razı olsun sizden
    Cevapla
  • yigido 58 3 yıl önce Şikayet Et
    adamin krali recep tayyip erdogan.dik dur egilme sivaslilar seninle.devlet bahceli reisede saygilar selamlar.her turk asker dogar.
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkün türkden baska dostu Yok ! Filistine yardim ettik ne oldu ilk firsatta sattilar bizi lübnanlilarda ayni o yüzden Ben sahsen israilden yanayim net !
    Cevapla
  • Ali Kemal Ün 3 yıl önce Şikayet Et
    Esas satılmış sensin.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İstersen Sen İsrail'e git . Zalimler ve hainler her yerde ve her devlette vardır bize düşen çok dikkatli olmaktır hainlerin suçunu günahını başkasının üzerine atmayalım genelleme yapmayalım ve sözümüz şöyle olmalı Müslümanın müslümandan başka dostu yoktur. Irkçılık kokan tabirleri kullanmayalım. saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı