Valilik uyardı: Yayla evlerinde malzeme bırakmayın

Erzincan Valiliği, terör örgütü mensuplarının erzak ve yaşam malzemesi teminini önlemek amacıyla vatandaşların yaylalardan dönüşlerinde evlerinde artan yaşam malzemelerini bırakmaması uyarısında bulundu.

Valilik uyardı: Yayla evlerinde malzeme bırakmayın
Valilik uyardı: Yayla evlerinde malzeme bırakmayın
GİRİŞ 12.08.2020 23:56 GÜNCELLEME 13.08.2020 00:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğünü, milli güvenliğini ve kamu düzenini tehdit eden, vatandaşların anayasal hak ve hürriyetlerini yok etmeye yönelik eylem ve faaliyetlerde bulunan terör örgütleriyle topyekun mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

TERÖRİSTLERİN ERZAĞI OLMASIN

Açıklamada, son dönemlerde ciddi lojistik sıkıntı yaşayan terör örgütlerinin, yayla ve meralardan dönüş mevsiminin başlamasıyla birlikte erzak ve yaşam malzemesi ihtiyacını bu bölgelerde bırakılan malzemelerden karşılayabileceklerine işaret edildi.

Vatandaşların konuyla ilgili olarak gerekli tedbirleri alarak dikkatli olmaları istenen açıklamada, terör örgütü mensuplarının erzak ve yaşam malzemesi teminini önlemek amacıyla vatandaşların yaylalardan dönüşlerinin başlamasıyla birlikte artan yaşam malzemelerinin terör örgütü mensuplarınca kullanılabileceği düşünülerek yaylalarda bırakılmamasının büyük önem arz ettiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ......... 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyarilari dikkate alin,yoksa kışı sizin evde çikarirlar,bir akrabamizin evinde karadenizde,bir kiş yaşamişlar,evi çoplüge çevirmişler,nevar ne yok yiyip tüketmişler,kadinin pisikolojisi bozuldu,ne varsa yikaya yikaya bitiremedi,yikamak yeterlimi ne yapabilirki insan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor