Trafikte kadına saldıran şüpheli hakkında karar!

Alibeyköy’de trafikte tartıştığı kadına saldıran şüpheli Emre E., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 14.08.2020 19:51 GÜNCELLEME 15.08.2020 00:43
Bu Habere 259 Yorum Yapılmış

Alibeyköy’de dün saat 20.00 sıralarında trafikte seyir halindeyken diş hekimi (27) Sena Koçak’ın idaresindeki otomobilin önüne aracının direksiyonunu kıran Emre E. (27), yaşanan tartışmanın ardından Sena Koçak’a küfür ederek otomobilinin ön camını kırdı.

Şoför olduğu öğrenilen şüpheli Emre E., Koçak’ın şikayeti üzerine gözaltına alınmasının ardından nöbetçi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüpheli Emre E., olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyaya yansıması üzerine savcılık talimatı ile Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Alibeyköy Şehit Atıf Ödül Polis Merkezi Amirliği ekiplerince sabah saatlerinde yeniden gözaltına alındı. Emniyetti işlemleri tamamlanan şüpheli Emre E., Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi.



Şüpheli Emre E., çıkarıldığı savcılıkça, ‘kasten basit yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
Nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüpheli Emre E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 



VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Sena kardeşimize saldıran kişi biraz önce çıktığı mahkemede tutuklandı. Trafikte karşılıklı saygı ve anlayış hepimiz için önemli. Saygıya yol verelim. Sena kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 259
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    kadını haberini okudum tamamen kapalı vs diye millete acındırıyorlar. biz de müslümanız tesettürlüyüz ama kadın haksız. kadın hem haksız hem de kendini haklı gibi gösterince adam da sinirine hakim olamamış. Yolda ilerleryen aracın önüne zorunlu yön işareti var diye par diye başka aracın önüne kıramazsın! Kazası var ölümü var. Kadın olayda tamamen cahilce hareket ediyor ve trafikte haksız olmasına rağmen Valiyi bile kendi tarafına çekiyor.
    Cevapla
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet kadının haksız adamın haklı olduğunu kadının verdiği röpörtajdan anlayacaksınız. Kadın adamın önüne kırmış güya sinyal verdim diyor ama kadınların sinyali vermesiyle yola kırmasını aynı anda, aslında beklemsi lazım bir anda kırmamalı. Adam da tepki vermiş normal, camlar da açık, kadın aracı yolun ortasında durdurmuş inmiş adama çıkışmış. Şimdi de adama maganda diyor.
    Cevapla
  • Tarık Mut 3 yıl önce Şikayet Et
    Örnek olmalı trafikte ve sokakta can güvenliğini riske atan magandaları istemiyoruz
    Cevapla
  • cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu anlamadıgım serbes bırakılıyor görüntüler olmasa serbes kalacak bu nasıl bir hukuk nasıl bir adalet serbes bırak tekrar tutukla valla şansa yaşıyoruz
    Cevapla
  • Sel 3 yıl önce Şikayet Et
    10 sene hapis ki digerlerine ornek olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı