Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi müjdeyi verecek? Açıklama ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum’’ açıklaması büyük merak uyandırdı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak ve hangi müjdeyi verecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi müjdeyi verecek? Açıklama ne zaman yapılacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi müjdeyi verecek? Açıklama ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 21.08.2020 09:17 GÜNCELLEME 21.08.2020 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama gündeme bomba gibi düştü. 19 Ağustos’ta yapılan açıklama sosyal medya organları ve haber sitelerinde yoğun bir şekilde  araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘‘İnşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum’’ şeklinde yaptığı açıklamanın detayları merak ediliyor. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 15.00'te İstanbul'da Türkiye'nin beklediği müjdeyi açıklayacak. 

 

ERDOĞAN BUGÜN HANGİ MÜJDEYİ VERECEK?

ACET: BENİM DE TAHMİNLERİM VAR...

Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Türkiye ve dünyada çok konuşulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Acet'in açıklamaları şu şekilde;

Şimdi tabi Cuma gününü beklemek gerekir. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendi ağzından nasıl bir müjde verecek. Kendi ifadelerini dinleyene kadar bu müjdenin ne olduğu konusunda ancak tahmin yürütebiliriz. Benim de bir takım tahminlerim var. Tahminlerin ağırlıklı olarak doğalgaz ve petrol gibi enerjiye dönük. Bir takım keşifler olduğuna yönelik bir takım intiba var bende. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapana kadar bu söylediğimiz tahminden ibaret. Bir takım haberler de dolaşıma girmiş durumda.

FAHRETTİN ALTUN'DAN 'MÜJDE' AÇIKLAMASI

Erdoğan'ın 'Müjde vereceğim' sözleri tüm Türkiye'yi büyük bir beklenti içerisine sokarken, medyada birçok iddia da dillendirildi. Altun, bu iddiaları dillendirmek yerine Erdoğan'ın yapacağı müjdeli konuşmaya odaklanılması gerektiğini söyledi. 

"HEYECAN İÇİNDE BEKLİYORUZ"

Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz." dedi.

''CUMA GÜNÜ BİR MÜJDE VERECEĞİZ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuştu. ''Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır'' diyen Erdoğan, ''Ülkemiz kaynaklı olmayan bazı sıkıntılarla karşılaşsak da, Türk ekonomisi salgın öncesi ivmesini tekrar yakalamış görünüyor'' ifadelerini kullandı. Konuşmasında Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle ilgili de konuşan Erdoğan, ''Bir asır önce nasıl millet olarak Sevr’i yırtıp atmışsak bugün de Doğu Akdeniz’de dayatılmak istenen Sevr’e boyun eğmeyeceğiz'' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü verecekleri müjde ile Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağını da söyledi.

YORUMLAR 1
  • Abdülhak 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşı bulduk herhalde yada CHP yi lağvediyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun