Son dakika haberi: 25 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1502 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 24 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 261 bin 194, can kaybı 6 bin 163 oldu.

Son dakika haberi: 25 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 25 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 25.08.2020 19:38 GÜNCELLEME 25.08.2020 20:40
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 24 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 6 bin 163’e yükseldi.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 98 bin 231 test yapılırken, bin 502 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 261 bin 194 oldu. Bugün iyileşen 887 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 238 bin 795’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranı yüzde 7,4, toplam ağır hasta sayısının ise 811 olduğu açıklandı.

25 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: 6,5 MİLYON TEST SAYISINI GEÇTİK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Ağustos koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün toplamda 6.5 milyon test sayısını geçtik. Yeni tespit edilen 1.500’den fazla hastamız var. Yeni hasta sayısını düşürmek mücadelemizin en önemli hedefi. Bu hedefe katkı için tedbirlere uyum şart. Sonunda yenilen virüs olacak.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 80
  • abuzittin azaçudur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hekimlerin %95 i bu korona ile ilgili bir bilgisi ve merakı yok. Buna karşı kazançlarını merak ediyorum. Allah helal kazanç nasip etsin, haramı elbette çıkar.
    Cevapla
  • A.B. 3 yıl önce Şikayet Et
    8 çalışanı olan bir işyeriyiz, 2 elemanımız 2 gün arayla 14 gün rapor aldılar. Raporda covid 19 ön tanısıyla 14 gün evde izolasyonda kalması uygundur diyor, değerde negatif. Şimdi ben bu hekime nasıl inanacağım. Artık diğer elemanlarım da enayi değil, onlarda tıpış tıpış gidip raporlarını alacak. Hekim kazanacak, işçi kazanacak, devlet kaybedecek, iş yeri zaten hep kaybedendir.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu gerçek rakamları verselerde millet bu işin ciddiyetini tekrar hatırlasa.Misal benim ilimde koronadan bir günde vefat 4 Türkiye geneli ortalama 18- 20 hiç değişmiyor.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin umrunda değil filyasyon pozitif çıkanın beyanına göre yapılıyo.pozitif vaka akşama kadar temaslı olduğu arkadaşını söylemiyo yada arkadaşı aman söyleme beni diyo karantinaya girmemek için.Bu şekilde imkanı yok bitmez.
    Cevapla
  • Uyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş kiaitlamalar gelmeli yoksa kışın önü alınamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli