Son dakika haberi: Bakan Varank'tan heyecanlandıran açıklama

Son dakika haberi: Bakan Varank, "Pandemiye karşı bilimsel mücadelede ihtiyaç duyduğumuz transjenik ACE2 fareler nihayet ulaştı. Derya Unutmaz hocam gösterdiğiniz işbirliği için size ve ekibinize müteşekkiriz. TÜBİTAK Covid-19 Platformunda yürüttüğümüz aşı ve ilaç projeleri sonuca bir adım daha yaklaşacak" açıklamasını yaptı.

Son dakika haberi: Bakan Varank'tan heyecanlandıran açıklama
Son dakika haberi: Bakan Varank'tan heyecanlandıran açıklama
GİRİŞ 25.08.2020 19:32 GÜNCELLEME 25.08.2020 20:44
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Türkiye'nin koronavirüsle mücadele çalışmalarında heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Haberi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Varank, "Pandemiye karşı bilimsel mücadelede ihtiyaç duyduğumuz transjenik ACE2 fareler nihayet ulaştı. Derya Unutmaz hocam gösterdiğiniz işbirliği için size ve ekibinize müteşekkiriz. TÜBİTAK Covid-19 Platformunda yürüttüğümüz aşı ve ilaç projeleri sonuca bir adım daha yaklaşacak" açıklamasını yaptı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • 44abdullah44 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim devletimize zeval vermesin Gücüne güç katsın.Yerli ve milli olan herşey desteklenmeli. Rabbim Reisimizi başımızdan eksik etmesin .
    Cevapla
  • taha 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah her derdin devasını yaratmıştır yeterki biz gayret edelim
    Cevapla
  • Mgl misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim isabetli kılsın kararlarınızı.
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    100 yıldır Gribe çare bulacak aşı bulunamadı,,Ondan Bin kat daha güçlü ve gelişmiş olan Covid 19 virüsüne nasıl bulunacak merak ediyorum, Mucize olmazsa bulunamaz bu yaptıkları aşıda ancak insanın kendi bağışıklık sistemine destek olup virüsü etkisiz hale getirmek üzerine kurgulanıyor kısaca virüsü öldürmüyor..Buradan söyleyeyim bağışıklığınızı kuvvetlendirin ,,Sarmısak ,Soğan kokusuna bakmayın akşam evde yemeye çalışın ,,Bol bol meyve tüketin..Yakalanıp kurtulanlar tekrar yakalanabilir aynı Grip gibi mevsimsel...
    Cevapla
  • Yerli olsun 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak yerli aşıyı bekliyoruz. Vatanıma ve milletime dışarıdan hayırlı birşey geleceğine inanmam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!