Bayburt’ta pozitif vakaların bulunduğu ikametler karantinaya alındı

Korona tedbirleri kapsamında pozitif vaka sayısının arttığı Bayburt’ta polisler pozitif vakaların belirlendiği ikametleri karantinaya alarak şeritle kapatıldı.

GİRİŞ 26.08.2020 10:28 GÜNCELLEME 26.08.2020 10:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, koronavirüsle mücadele kapsamında denetimleri sıklaştırdı.

 

 

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki polisler, artan koronavirüs vakalarına karşı tedbirleri sıkı tutarak, denetimlere kaldığı yerden devam ediyor.

TEST SONUCU POZİTİF ÇIKAN EVLERE İŞARET

 

 

Polisler, test sonucu pozitif çıkan kişilerin evlerine şerit çekerek, eve giriş ve çıkışları durdurdu.

Tedbirler konusunda gerekli hatırlatmaları yapan polisler, çekilen şeridin koparılmamasını, evden çıkılmamasını, ihtiyaç halinde de vatandaşın ihtiyacının yine polisler tarafından karşılanabileceğini söyledi.

Öte yandan, filyasyon hizmetinin yanı sıra düğün organizasyonlarında da denetimlerini sürdüren polisler, vatandaşı sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı. Polisler, düğünde sosyal mesafenin hiçe sayıldığı halay gibi oyunların oynanması konusunda vatandaşın hassas davranması gerektiğini vurguladı.

Masalarda yakın oturulmaması ve sosyal mesafenin en az 1,5 metre olmasını vatandaşa söyleyen polisler, maskenin takılması, kalabalık ortamlarda çıkarılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

YORUMLAR 11
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kardeşim çinde kapıları kaynatırken çivi çakarken görmüştük abesimize gitti neden biz yapıyoruz böyle saçmalık olmaz
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    polislerin işi ne kadar zor Allah Allah. Adam evde positif çıkmış, kadın "bende bişey yok" diyor? Nasıl bir zeka örneği bunlar Allah aşkına. Kafamı masaya vuruyorum. Bunlar bulaşmayı boya gibi bişey zannediyorlar sanırım. Keşke korona boya veren bir hastalık olsaydı da millet o zaman ne yapardı görseydik..
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    keşke makas veya bıçakla kesseydi
    Cevapla
  • Akıncı Imam 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar lafdan anlamazsa buna müstahak...
    Cevapla
  • He he 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke her ilde böyle ciddi önlemler alsalar Adam ve ailesi corena olmuş her vakit camiye geliyor artık gerisini siz düşünün ve bu siirt merkez de oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada