Fuat Oktay: Bu cezayla adalet tecelli etti!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeni Zelanda'da 2 camiye silahlı saldırı düzenleyen terörist Brenton Tarrant'a verilen ömür boyu hapis cezası ile adaletin tecelli ettiğini belirtti.

Fuat Oktay: Bu cezayla adalet tecelli etti!
Fuat Oktay: Bu cezayla adalet tecelli etti!
GİRİŞ 27.08.2020 14:22 GÜNCELLEME 27.08.2020 14:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde,15 Mart 2019’da, camilere saldırarak 51 Müslümanı şehit eden ırkçı teröriste verilen ömür boyu hapis cezası ile adalet tecelli etmiştir. Bu vesileyle canice tasarlanmış saldırılarda şehit olan kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. O günden itibaren terörizme karşı tavır alan ve Müslümanlarla örnek bir dayanışma sergileyen Başbakan Jacinda Ardern ve Yeni Zelanda halkına teşekkür ederiz. Terörizmi belli bir din veya ırkla özdeşleştirmeye çalışan zihniyetle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

YORUMLAR 8
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet tecelli falan etmedi.Kendimizi avutmayalım. 51 kişiyi öldürmenin cezası mümkün olsa katili 51 defa öldürmektir.
    Cevapla
  • Esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis ülkemizde de adalet tecelli etsin artık. Suça teşvik eden ve sucludan taraf olan yasalarimiz artık değişsin. Hırsız eve giriyor. Sen uyanırsan ve hırsız seni öldürürse kanun KORKMUŞTUR deyip ceza vermiyor. Sen hırsızı öldürürsen CİNAYETTEN yargılanırsın. Öldürmezsen belkide hırsız karına kızına tecavüz bile edebilir diyorsun. Bu kez adalet sana AMA TECAVÜZ ETMEMİŞKİ diyor. Yani tecavüz etmesini beklememiz mi gerekiyor. Acayip yasalarimiz var. Şiddet hırsızlık dolandırıcılık hepsi zirve yaptı. Kimse zerre kadar korkmuyor. Derdi millet olan millet için bunları düzeltsin.
    Cevapla
  • Misafir.21 3 yıl önce Şikayet Et
    51 kişiyi şehit eden, 49 kişiyi de yaralayan terörist e ömür boyu ceza verilmesi adalet değildir. İdam edilmesi haktır. Bu dünyada olmasa da HAK gününde gerçek adalet tecelli edecektir. Sayın Fuat OKTAY siyasi bir açıklama yapmak zorundadır, oda eminim gerçek anlamda idam edilmesini isterdi...
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani aslında adalet tecelli etmedi demektir
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Elbette bundan eminiz.
    Cevapla
  • Seçkin 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet henüz tecelli etmedi . Mahkeme-i Kübra da herkesi tatmin edecek şekilde o zaman adalet tecelli edecek.
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu dünyayı ve insanların kanununa(!) göre diyor.
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    adalet tecelli falan etmedi. bu cezanin Allah katinda bir manasi yok. asıl adalet mahşerde tecelli edecek. akliili olurda ölmeden önce tövbe eder adam gibi müslüman olursa ne ala. yoksa aklinin almadığı bir ceza onu bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar