Türkiye'de koronavirüste can kaybı 3,5 ay sonra zirve yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 28 Ağustos koronavirüs tablosunu açıklamasıyla, Türkiye'de ölüm sayısı 3,5 ayın zirvesini görmüş oldu. Ülkede en son 17 Mayıs tarihinde 44 ölüm bildirmişti.

Türkiye'de koronavirüste can kaybı 3,5 ay sonra zirve yaptı
Türkiye'de koronavirüste can kaybı 3,5 ay sonra zirve yaptı
GİRİŞ 29.08.2020 08:52 GÜNCELLEME 29.08.2020 13:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Ağustos koronavirüs tablosunu açıkladı. Tabloya göre; Türkiye'de son 24 saatte 1517 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 36 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 265 bin 515, can kaybı 6 bin 245 oldu.

 

ÖLÜMDE 3,5 AY SONRA ZİRVE

Bakan Koca'nın açıkladığı tabloda dikkat çeken detay ise ölüm sayısındaki artış oldu. 27 Ağustos'ta 26 olan can kaybı, bir günde 10 artarak 36'ya sıçradı. Böylelikle son 3,5 ayın zirvesini görmüş olduk. Türkiye en son 17 Mayıs tarihinde 44 ölüm bildirmişti. 17 Mayıs'tan 28 Ağustos'a kadar, Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı, ortalama 14 ila 32 arasında değişkenlik göstermişti.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaslar. tamam bir virus var suan tedavisi yok. toplum olarak herseyi yasaklarsak hem psikolojik hemde ekonomik olarak zor duruma duseriz. bu virusle asi bulunana kadar kontrollu olarak yasamaliyiz. tum yetkililer soyluyor. maske hijyen sosyal mesafe uyarilara katilirsak bu donemi en zan kayipla atlatiriz. acik ve net.
    Cevapla
  • Saıd ANT 3 yıl önce Şikayet Et
    Saglık bakanlıgı çalışanlarına ,mücadelede kendini ortaya koymuşlara haksızlık etmiyelim.Kulaktan duyma uydurma,haberler üretmiyelim.Sayın BAkanımız ve çalışanları kendilerini mesleklerine verdikleri hizmete adamşlardır.Hekim her daima hastasına şevkatle sevgiyle yaklaşır.Türkiye Cumhuriyeti tarihi ilk defa böyle beyefendi,adem e saygılı,çalışkan hep güler yüzlü nezaket sahibi bir yöneticimize sahip.Elbette bır önceki bakanlarımızda kaliteli ali yöneticilerdi...
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi düğünü yasakla toplu yerleri kapat toplu organisyonlar kapat toplu işleri kapat biter. Ama bunları yapmanın zaten yasaka getirmek aynı olduğunu bilmek lazım. Hala okullar açılsın ptt açık kalsın nüfus müdürlüğü sgk açık kalsın bankalar açık klasın diyenler var malesef. Hergün oralardan yüzlerce insana virüs bulaşıyor.
    Cevapla
  • temel candan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilim kurulu tahmin adi ustunde tahminde yanildi kisin yazdaki kadar bulasici olmaz bu memleket'ine koyune gitme vs gezenticilik bitiyor tek korktugum eylul biri itibariyla iranlilar gelecek katalizor olcaklar dikkat derim.
    Cevapla
  • AHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu milleti anlamak çok zor.yasak olur neden yasak oldu..yasak kaldırılır neden kaldırıldı..mevsim gibi herkes.degişen degişene.herkes menfatine göre konuşuyor.cok basit kurallara uydugun sürece sıkıntı yok ama herkes kendi havasında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar