Kuaförde katliam yaptı! İzmir'de dehşete düşüren manzara

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, boşanma aşamasındaki astsubay Köksal Doğru, kuaför dükkanı işleten eşinin işyerinde katliam yaptı. Doğru,işyeri önünde tartıştığı eşi Handan Doğru ile iş yerine malzeme getiren Alper R.'yi tabanca ile öldürüp, iş yeri çalışanı Gizem Önal'ı da yaraladıktan sonra intihar etti.

Kuaförde katliam yaptı! İzmir'de dehşete düşüren manzara
Kuaförde katliam yaptı! İzmir'de dehşete düşüren manzara
GİRİŞ 03.09.2020 00:01 GÜNCELLEME 03.09.2020 17:42
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında 89/9 sokaktaki bir kadın kuaförünün önünde meydana geldi. İddiaya göre, Astsubay olduğu öğrenilen Köksal Doğru, boşanma aşamasında olan eşi Handan Doğru'nun işlettiği kadın kuaförü salonuna gitti. Burada eşi ile tartışan Köksal Doğru, tabancasının art arda ateşleyerek katliam yaptı.

 


Çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Köksal Doğru'nun silahından çıkan kurşunlar, eşi Handan Doğru ile işyerinde çalışan Gizem Önal ve dükkana malzeme getirdiği öne sürülen Alper R.'ye isabet etti. Ortalık kan gölüne dönerken, Köksal Doğru ise olay yerinden uzaklaştıktan 100 metre sonra silahını başına ateşleyerek yere yığıldı. 



Çevrede korku ve paniğe neden olan olaydan sonra ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sev edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Handan Doğru ve Alper R. ile Köksal Doğru'nun yaşamını yitirdiği, işyeri çalışanı Gizem Önal'ın ise ağır yaralı olduğu belirlendi.

Önal, ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, soruşturmayı sürdürüyor. 

YORUMLAR 49
  • Kırsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle psikopat ruhlu adamların katile dönüşmemesi için yasalar boşanmayı kolaylaştırmalı, erkekler maddi olarak zor durumda kalıyor
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    calisandan ne istedin be adi adam onla ne sorunun vardi....
    Cevapla
  • Boran 3 yıl önce Şikayet Et
    Alttarafta makyaj malzemesi varmı acaba!!!!
    Cevapla
  • serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanı canileştirecek kadar ne olmuş olabilir diyorum ve bir anlık akıl yoksunluğu ve sonuçları hayvanca gebermiş gitmiş itin birisi diyorum hayatını bir direk üstüne kuran hüsrana uğrar ALLAH A dayanan yıkılmaz.
    Cevapla
  • gurbetchi 3 yıl önce Şikayet Et
    kinadigin seyi sende yasarsin insaALLAH..
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 3 yıl önce Şikayet Et
    kadınları çalışması islam aile düzenini bozar hem çocuğa bakan terbiye eden anne iştedir.sevgiye muhtaç çocuk psikolojik olarak hastalanmaktadır.çocuk hergün sevdiğim annem beni ter edip akşama kadar işe gidiyor diye düşünür.ayrıca erkek kadın karışık ve geyik muhabbetli çalışma şekli islamda yoktur.
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gurbetci herkeze muhalif derdi ne acep milleti gicik etmek cok sacma görüslere sahip biri hic yorum yapmasa daha iyi
    Cevapla
  • gurbetchi 3 yıl önce Şikayet Et
    aslan baba öyle diyorsunda.. kadinlarda erkeklerden bagimsiz olabilmek icin calisiyorlar artik.. yani tek dertleri gecim degil.. birakiniz bu eskilerde kalan masallari..
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşuyorsun, bu zamanda mecburi çalışmak zorunda kadınlar.. Geçim zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”