Altun'dan Suudi Arabistan'a Kaşıkçı davası tepkisi

Son Dakika Haberi; İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suudi Arabistan'ın Ceza Mahkemesi'nde Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili davada çıkan kararın Türkiye'nin ve uluslararası toplumun beklentilerini karşılamaktan uzak olduğunu ifade etti.

Altun'dan Suudi Arabistan'a Kaşıkçı davası tepkisi
Altun'dan Suudi Arabistan'a Kaşıkçı davası tepkisi
GİRİŞ 07.09.2020 23:22 GÜNCELLEME 08.09.2020 00:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun 2 Ekim 2018'de Suudi Arabistan’ın İstanbul Konsolosluğunda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkındaki Suudi Arabistan mahkemesinin verdiği karara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

SUUDİ YÖNETİMİNE ÇAĞRI

Kaşıkçı cinayetinin aydınlatılmasının vicdani ve hukuki bir sorumluluk olduğunun altını çizen Altun, Suudi yönetimine Türkiye'de devam eden cinayetle ilgili davada işbirliği çağrısı yaptı.

ALINAN KARAR

Suudi Arabistan'da mahkeme, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili nihai kararını verdi. 5 kişi 20'şer yıl, 3 kişi ise 7 ile 10 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırılmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Katil salmana Interpol üzerinden tutuklama Kararı çıkartmak lazım kırmızı bülten ile acilen göz altına alınsın
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    katil kral ve ailesi kisa ve øz bence yargilama onlar suclu bulunup arama karari cikarmak gerek usa parasi var diye katilleri koruyor herkes katil kim biliyor sucu pionlara atmak ile konu kapanmayacak dunya da arama icin karar cikarmamiz gerek acil madem dusmanlik yapiyorlar bize hic olmaz ise dunya katil kim gørsun bakalim ne yapacaklar
    Cevapla
  • Evsiz Vatandaşlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yakın bir zamanda Suudi yönetimi tümünden değişecek ve başka bir köklü Suudi aile devletin başına geçecektir Suudi Arabistanda ayaklanmalar başlayacaktır buna vesile korona virüs olacaktır,râbbim her şeyi hakkı ile bilendir.
    Cevapla
  • hamsi 3 yıl önce Şikayet Et
    suud amerikaya biraz para bağışlarsa ,trump bu kararı revize eder . kaşıkçı kendi kendini öldürmüştür parçalamıştır der . olur biter .
    Cevapla
  • Oguz 3 yıl önce Şikayet Et
    KATil HAYDUT selman adami öldürttü. Başkalarina ceza kesti vay KUKLA KATil vay.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi