Son dakika: TBMM'den acı haber! Koronavirüsten ilk ölüm

Son dakika haberleri: TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi)'de bir personel koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölüm Meclis'te korona kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.

Son dakika: TBMM'den acı haber! Koronavirüsten ilk ölüm
Son dakika: TBMM'den acı haber! Koronavirüsten ilk ölüm
GİRİŞ 08.09.2020 12:25 GÜNCELLEME 08.09.2020 13:47
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Son dakika: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde insan kaynakları biriminde çalışan 34 yaşındaki bir memur, cuma günü rahatsızlanmasının ardından dün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölüm TBMM'de salgın kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.

 

CUMA GÜNÜ HASTANEYE BAŞVURDU

İnsan kaynaklarında görevli memur İ.S., cuma günü rahatsızlanarak hastaneye gitti. Ancak durumunun hastanede tedaviyi gerektirecek boyutta olmaması nedeniyle tedavisine evde devam edildi.

 

DÜN HAYATINI KAYBETTİ

İ.S. dün ateşinin tekrar yükselmesi nedeniyle bir kez daha hastaneye gitti ve yatarak tedavisine başlandı. Ancak durumunun ağırlaşması üzerine görevli memur hayatını haybetti.

İDARİ İZİNLİYDİ

Öte yandan edinilen bilgiye göre ailesinde Kovid-19 tanısı konulan kişilerin bulunduğu memur, idari izinli olarak evinde bulunuyordu.Son dakika haberi: TBMM'de koronavirüs nedeniyle bir personel hayatını kaybetti

YORUMLAR 21
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes yine devleti yerden yere vuruyor..hasteneye almiyormus larda ...ya kardeşim bu Allah'tan gelen bir hastalık ilacı bile yok hastaneler dolu bir sürü ölen sağlık çalışanı var..devlet yaymadiki bu hastalığı biz tedbir almadık...başımıza ne gelse devlet biliyoruz..sen dinine devletine sahip çık..buda geçer.
    Cevapla
  • Dayco 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani hastaneler de sıkıntı yoktu ilginç git evinde öl der gibi rabbim müslümanları kimseye muhtaç etme
    Cevapla
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Normalde her grip olan hastaneye mi yatırılıyor? Bu da çoğu kimsede grip gibi geçiyor ondan dolayı ekstra sıkıntı yoksa evine gönderiliyor. Bilmeden yorum yapmayın vebal almayın.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar ölüyor yinede hastaneye yatırmıyorlar. Ölmeden 5 dakika önce gel demeye getiriyorlar galiba. Çünkü hastanelerde yatacak yer yok.
    Cevapla
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Normalde her grip olan hastaneye mi yatırılıyor? Bu da çoğu kimsede grip gibi geçiyor ondan dolayı ekstra sıkıntı yoksa evine gönderiliyor. Bilmeden yorum yapmayin. Bu arada sadece Türkiye de değil Dünyada hiçbir ülkede hastanelerde o kadar yer yok. Şu an herkes covid. İl başı günlük 1500 hasta bakılıyor ortalama. Hangi birini yatıracaksın???
    Cevapla
  • haldun 3 yıl önce Şikayet Et
    Heryerler açık otobüsler tıklım tıklım siz sosyal mesafeden bahsediyorsunuz
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de okullar açılırsa o zaman Vaka sayısı ne olur siz düşünün.ALLAH korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!