Haliç Üniversitesi'nden Erol Mütercimler'e soruşturma

Haliç Üniversitesi Rektörlüğü, bir televizyon programında imam hatiplilere yönelik sözleri üzerine Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 09.09.2020 11:15 GÜNCELLEME 09.09.2020 11:15
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Haliç Üniversitesinden yapılan açıklamada, bir televizyon programına katılan Dr. Öğretim Üyesi Erol Mütercimler'in imam hatip liseleriyle ilgili konuşmasının üniversitenin görüş ve fikirlerini yansıtmadığı belirtildi.

Üniversite nezdinde imam hatip liselerinin, birçok başarılı devlet adamı, siyasetçi, din adamı, iş insanı, akademisyen ve kamu görevlisi yetiştiren güzide ve saygın bir eğitim kurumu olduğu vurgulanan açıklamada, "Konuyla ilgili Yüksek Öğretim Kurumları Yönetici Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği kapsamında soruşturma başlatılmıştır." ifadesi kullanıldı.

Bu arada, YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın da Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Naci Topsakal ve Rektör Prof. Dr. Melih Bulu ile konuyla ilgili görüştüğü öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • kerim tunç 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Mütercimler denen mahluk birde öğretim üyesiymiş.Esasen bu duruma ben daha çok üzüldüm.Bu mahlukun ne öğretim üyeliğinden nede akademik çalışmalarından hayır gelir.Yine çok üzüldüğüm konu da bu mahlukun hocalık yaptığı o güzelim gençler. İyi ki bu mahluk kendini bu noktada açığa verdi.Yoksa Haliç Üniversitedeki gençlere yazık olmaya devam ederdi.
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu olay hayırlı oldu. imam hatip okullarına daha çok önem vermeliyiz. TV lerde reklam yapılmalı. Ben imam hatip mezunuyum denildiğinde imrenilmesi gereken yapılara dönüşmeli. Fen Liselerin önüne geçmeli hem ahlaki eğitim hem de fen ilimlerinde... inşallah. ÇOK GEREKLİ
    Cevapla
  • Misafir 80 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işletmelerin miladi doldu böyleleri nasıl öğretim üyesi olabilir
    Cevapla
  • Ali Er 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyüp Şağban, sahte <ismiyle, Fatih Nurullah, 28 Şubatta olduğu gibi, belki, istepne idi, fakat, beceriksiz Erol, İçindeki hınç dolu yanardağ sebebiyle, gafletle OYUNU bozdu
    Cevapla
  • Abdurrahman Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyetin KURUCU 1. Meclisi Hacı Bayram'da, MKemal 'le DUALARLA açılmıştı. Bİr yıl geçmeden, İstıklal Harbini kazanan ve Anadolu'nun SEÇTİĞİ 1. Meclis yerine, TAYİN USULÜ ile 2 .Meclis DÜZENLENMİŞTİR. BU USULLE MECLİSE girme - istisnalarla - GELENEK olmiştir. Bu Meclislerin ve hükümetlerinin de bir ÖZELLİĞİ, Mütercim gibi, genelde İSLAM-SEVMEZ görüş sahiplerinden oluşturulmuş olmasıdır. Nitekim, HUKUK OTORİTESİ OLAN Ord.Prof. Ali Fuat Başgil, Cumhurbaşkanliği seçiminde CEBİR kullanılarak Adaylıktan UZAKlaştırılmıştır. Ak Partinin gırmiş olduğu seçimler Millet Iradesini kısmen de olsa sandığa aksettirmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...