Son dakika haberi: 11 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 11 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 112 bin 213 Kovid-19 testi yapıldı, 1671 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 56 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1223 oldu. Vaka ve can kayıplarının artışı sonrası Bakan Koca'dan uyarılar gelid.

Son dakika haberi: 11 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 11 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 11.09.2020 19:52 GÜNCELLEME 11.09.2020 19:52
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 56 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 6 bin 951’e yükseldi.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 112 bin 213 test yapılırken, bin 671 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 288 bin 126 oldu. Bugün iyileşen bin 117 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 256 bin 524'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 7,3 toplam ağır hasta sayısının ise bin 223 olduğu açıklandı.



KOCA: ANCAK BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 Eylül koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün 56 CAN sevdiklerini geride bırakıp aramızdan ayrıldı. Birbirimizi korumak için sevdiklerimizi korumak zorundayız. Ancak birlikte mücadele ile bunu başarabiliriz. Virüsle etkin mücadele ancak BİRLİKTE TEDBİRle mümkün.'' ifadelerini kullandı.
 

 

 

YORUMLAR 40
  • Vatansever-72 3 yıl önce Şikayet Et
    Evde İzole olması gereken insanlar eğer sokağa çıkıyorsa direk ev hapsi cezası verilmeli eğer o insan millete bu hastalığı bulaşmaktan çekinmiyorsa devlette ceza vermekten çekinmemeli
    Cevapla
  • Delü 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet yürek yemiş, takmıyor
    Cevapla
  • Muhalif taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Fahrettin Abi çok yıprattın kendini. Nasihatle uslanmayanın hakkı kötektir. Ama elinize sopa almaya çekiniyorsunuz. Yaptırımlar can yakıcı değil. Bizim tayfa açık yakaladımı affetmez. Siz de açık bırakmayın, teşebbüs edenin de canını yakın. O zaman uslanır bu yörük ahalisi.
    Cevapla
  • Turfab 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence her gün covide verişte iyi bir fikir deyil hatada 2 defa yeterli toplumun psikolojisi buzulur maske takmayana para cezası olmalı çünkü Türk halkın yüzde seksen cahil ve kanun kural tanımaz lar ceza yüksek olmalı
    Cevapla
  • Tsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu rakamlara inanmıyorsanız haberi takip edip yorum yapmayın. Sen bakana güveniyorum. Bakanı halk gözünde düşürme çabaları bunlar. Abimde karantinadaydi her gün 2 kez arandı test yapıldı. Ben bir eksiklik görmedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!