Bakanlık açıkladı, Halk TV’nin balonu elinde patladı! ‘Hata yaptık, özür dileriz’

Skandal haberleriyle gündeme gelen Halk TV, yayınladığı "Bakan yardımcısı kendi şirketine ihale verdi" başlıklı haberin yalan çıkması ardından açıklama yaptı. Haberi yayından kaldıran Halk TV, ‘Hata yaptık, özür dileriz’ dedi.

Bakanlık açıkladı, Halk TV’nin balonu elinde patladı! ‘Hata yaptık, özür dileriz’
Bakanlık açıkladı, Halk TV’nin balonu elinde patladı! ‘Hata yaptık, özür dileriz’
GİRİŞ 17.09.2020 09:53 GÜNCELLEME 17.09.2020 09:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Skandal haberleriyle gündeme gelen Halk TV, yayınladığı "Bakan yardımcısı kendi şirketine ihale verdi" başlıklı haberin yalan çıkması ardından açıklma yaptı. Haberi yayından kaldıran Halk TV, 'Hata yaptık, özür dileriz' dedi. 

 

 

İŞTE ÖZÜR METNİ

Özür metninde şu ifadeleri kullandı: "Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu GEDAŞ'ın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldığı 593 bin liralık ihaleyi konu alan Halk TV'de "Ballı ihale", halktv.com.tr'de "Bakan yardımcısı kendi şirketine ihale verdi" başlıklı haberimizi yayından kaldırdık. Çünkü hata yaptık.

 

 

Geçmişteki bazı örneklerin verdiği yanılgıyla yeterli teyit mekanizmasını işletmediğimizi fark ettik. GEDAŞ'ın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı TOKİ'nin bir iştiraki olduğu ve bakanlığın, açtığı bir ihalede kendi iştirakine öncelik vermesinin doğal, hatta yerinde olduğunu atladık. 

Teyit mekanizması tam olarak işletilmeden halktv.com.tr ve Halk TV Ana Haber'de yayınlanan haberimizi, başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Fatma Varank'ın kişilik haklarına zarar verdiği gerekçesiyle yayından kaldırdık.

Haberimizde yapılan hata nedeniyle başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatma Varank ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olmak üzere, izleyicilerimiz ve okuyucularımızdan özür dileriz..." 

YORUMLAR 27
  • İbraam 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizi ermeni kafalı barbarlar.bu yasal boşluk var.sıkandal ifade söylem,bildiriler nese ifade özğürlüyü adı altın.islam toplugu halklarının siyasi.askeri.ekomi,dini,islami deyerleri algısına karşı yozlaştırmaya itibarsızlaştırmaya yönelik.eylemdir.peki eylemleri illeki bombayla,sokak gösterisiyle,yapılamıyor,nesıl yapılır işte örnekleri..
    Cevapla
  • Tcli 3 yıl önce Şikayet Et
    özürle iş bitiyorsa bende istediğime saydırayım özür dileyeyim
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Halk Tv..Hala soyalist ayaklari.
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi de kaç kişi dinledi hata yaptıklarını. çamur at izi kalsın. bu haberler kasıtlı yapılıyor gibi.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Özür diledin bitti mi yani? ne güzel dünya. bunun mutlaka bir cezası olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak