Uyuşturucu baronu 'Zeliş' piknikte yakalandı

Denizli'de uyuşturucu satmaktan hakkında kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan çevresinde 'Zeliş' takma adı ile uyuşturucu baronu olarak tanınan 40 yaşındaki Z.Ç., Tavas ilçesinde ormanlık alanda piknik yaparken Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı. Kendisini yakalayan jandarmalara "Beni yakalayacağınıza teröristleri yakalasanıza" diyen Z.Ç., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Uyuşturucu baronu 'Zeliş' piknikte yakalandı
Uyuşturucu baronu 'Zeliş' piknikte yakalandı
GİRİŞ 20.09.2020 18:13 GÜNCELLEME 20.09.2020 18:14
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesi'nde uyuşturucu baronu olduğu ileri sürülen ve hakkında 8 ayrı suçtan kesinleşmiş toplam 20 yıl hapis cezası bulunan 'Zeliş lakaplı Z.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Z.Ç. 'nin Tavas ilçesinde ormanlık alanda piknik yaptığını tespit eden JASAT ekibi, Tavas ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle dün ortak operasyon düzenledi. Operasyonda  Z.Ç. yakalanıp, gözaltına alındı. Z.Ç.'nin kendisini gözaltına alan jandarma ekiplerine, "Beni yakalayacağınıza teröristleri yakalasanıza" demesi dikkat çekti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Z.Ç. tutuklandı. Z.Ç.'nin eşi N.Ç. ile damadı T.A.'nın aynı suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.  Z.Ç.'nin  oğulları M.Ç. ve Ö.Ç.'nin de T.A.'nın kızı S.A.'nın da 'uyuşturucu satmaktan' polis ve jandarmada suç kayıtları bulunduğu belirtildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • meyyid 3 yıl önce Şikayet Et
    şeriat gelmeden bunlar bitmez..
    Cevapla
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu bana verin dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim
    Cevapla
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    kadın bir de ukalalık yapıyor ama haklı çünkü bunları asmıyorsunuz. uyuşturucu üreteni,satanı ASIN,kullanana 10 yıl hapis verin.üç beş kuruş kazanmak için gençlerimizi her türlü bataklığa sürükleyen,geleceklerini,hayatlarını yok eden bu leş kargaları daha mı değerli soruyorum.
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    sizlerin terörislerle farkı ne milyonlarca çağa çoluk çocuk demeden zehirliyorsunuz milyonlarca aileyi katlediyorsunuz
    Cevapla
  • zileli mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    devletten beklediğimiz bunlar bir daha asla çıkamasın dışarıya sigarayla mücadele ettiği kadar asıl fazlasıyla bunlara ceza verip dışarı salmasınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?