Bakan Koca'dan tepki: Devlet geçit vermeyecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'nın Keçiören ilçesinde, silahlı kavgada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kişinin yakınlarının sağlık görevlilerine saldırarak ameliyathaneye girmeye çalıştığı olaya ilişkin, "Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 22.09.2020 03:17 GÜNCELLEME 22.09.2020 03:17
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisinde kendilerini saldırganlardan korumaya çalışan sağlık görevlilerinin görüntüsünü paylaşarak şunları kaydetti:

 

 

"Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde, çok sayıda kişi, ateşli silahla yaralanan, müdahalelere rağmen kurtarılamayan yakınlarını, kuralları zorlayarak görmeye çalıştı. Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek." 

 

 

YORUMLAR 42
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle sağlık çalışanları varki, insan soru sormaya korkuyor. Soru soracaksın azarliyarak cevap veriyor. Hemde dedesi nenesi yaşındaki insanlara. İnsanları zıvana dan çıkarıyor sopayı yiyince de ciyak ciyak bağırıyor.darp ettiler beni diye. Bide kendilerinin sorgulasinlar. Halkla ilişkileri sıfır.
    Cevapla
  • Dr Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Olayın sıcaklığı anında bir defaya mahsus olan söylemler değil; icraat, sağlık çalışanlarını koruyan kollayan acil önlemler bekliyoruz.
    Cevapla
  • joker 3 yıl önce Şikayet Et
    yuh yazıklar olsun saglıkcılarımız elınden gelenı yapıyor .kaderin onune gecılmez .nılıyorum elbete kotu kendını begenmıs doktorlarımız var .kendılerı utansın.ama dıger doktorlarımızda aynı kefeye koyamayız emeklerı cok.ben kınıyorum bu olayı.
    Cevapla
  • semiha 3 yıl önce Şikayet Et
    maddi ve manevi personeline sahip çıkamayan Doktor bakanlığı...
    Cevapla
  • Sertan 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan. bu ülkede her meslek erbabı baştacı edilmeli. kimi hekim kesiminin kibirlerinden yanlarına yaklaşılmıyor. Her türlü haksızlığı savunmak gerekmez. tıpkı istanbul sözleşmesinde olduğu gibi. hekim her zaman haklı değildir. ve etkili ve yeterli bir mekanizma ile denetlenmelidir. CİMERE yapılan şikayetler masa başında reddediliyor. olayların hepsinde sağlık çalışanı haklı olmayabilir. Toptan red yada toptan suçlama mantıklı değil. ayrıca Türkiyede yeni mezun bir hekim 30-40 yıllık memur teknisyen yada mühendisten çok maaş alıyor. bu garabet düzeltilmeli. SINIF AYRIMCILIĞI HAKSIZLIKLAR doğurmaktadır
    Cevapla
  • Dr Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz koronalı bir hastaya koronalı olduğunu bildiğiniz halde gidip temas eder misiniz bu kişi babanız da olsa... Lütfen herkes elini vicdanına koysun
    Cevapla
  • Muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    siz de çalışın siz de hekim olun o zaman. Ben de memurum ama kendimi doktorla bir tutmuyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde