Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi! Elinde balta...

İstanbul Tuzla'da, komşusu Hüseyin Meriç'i feci biçimde darp ettiği gerekçesi ile "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin avukatları, müvekkilinin tutukluluğuna itiraz etti ve delil olarak yeni görüntüler sundu.

GİRİŞ 25.09.2020 14:36 GÜNCELLEME 25.09.2020 16:04
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Tuzla’da komşusunu dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai’ye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sezai’nin avukatları tarafından mahkemeye sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç’in elinde baltayla Sezai’nin evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.

 

 

Tuzla’da 15 Eylül sabahı komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan Halil Sezai Paracıkoğlu’nun avukatları, tutukluluğa itiraz ettiler.

AVUKAT İTİRAZ DİLEKÇESİ İLE YENİ GÖRÜNTÜLER SUNDU

 

 

Sezai’nin avukatları Ahmet Gürel ve Mustafa Can Güler, Sulh Ceza Hakimliği’ne sundukları itiraz dilekçesine ek olarak yeni görüntüler de sundular. Avukatların iddiasına göre, Hüseyin Meriç elinde balta ile 15 Eylül tarihinde saat 23.51’de Halil Sezai tarafından program için kullanılan evin önüne geliyor. Bir süre burada bekleyen Hüseyin Meriç, daha sonra geri gidiyor. Olay ise 15 Eylül günü sabah saatlerinde meydana gelmişti.

YORUMLAR 52
  • Adem dönmez 3 yıl önce Şikayet Et
    Aadeletin kestiği parmak acımaz ama parmak nere girecek bakalım
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle olsa ilk gün soylerdi.Avukatların işi yalan uydurmak.
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Para her seye kadir bu ulkede 3gune kalmaz cikar.isyaaaaaaan diye bagirir doldurur cukkayi.bizim gibi cahil bir millet varken
    Cevapla
  • Yuksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın içerde biraz demlesin ne olduda kurtarmmak için ugraşıyonuz .
    Cevapla
  • Gizli 3 yıl önce Şikayet Et
    O gün kavgadaki kıyafet ile bu görüntüdeki kıyafetler uyuşmuyor adam odunları baltalarken çekilmiş görüntü bu yeme bizi avukat mesleğiniz yalan
    Cevapla
  • Zeyno 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar