CHP'li Özgür Özel'e sosyal medyada tepki yağdı!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 6-8 Ekim olayları için tepki çeken bir açıklamada bulundu. CHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen gündem toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kobani eylemlerine ilişkin soruşturmayla ilgili skandal açıklamalara imza attı.

CHP'li Özgür Özel'e sosyal medyada tepki yağdı!
CHP'li Özgür Özel'e sosyal medyada tepki yağdı!
GİRİŞ 25.09.2020 21:55 GÜNCELLEME 25.09.2020 22:14
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmasına tepki gösteren Özel, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, eski HDP milletvekilleri ve MYK üyelerine yönelik bir operasyon yapıldığını dile getirdi.

 

 

ÖZGÜR ÖZEL'İN SKANDAL İFADELERİ

"Bunu yapınca o eski görüntüler televizyonlarda dönebilir ve ekonomideki bu çöküş konuşulmayabilir ve yeniden Türkiye başka bir gündemin, AKP ve MHP için kendileri için elverişli bir gündemin içerisine çekilebilir diye düşünüyorlar. Sırrı Süreyya Önder tutuklandığında bu iddialar kendisine soruldu. Bu iddialara kendisi savunma yaptı, bundan dolayı ceza almadı ve zaten dışarıya da çıktı. Eğer bundan dolayı ceza almadıysa zaten bitmiş. Yattığı ceza bununla ilgiliyse neden bir daha götürüyorsunuz."

 

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Başkanvekili Özel'in açıklamaları sonrası, sosyal medya kullanıcıları, Özel'e sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in bu ifadeleriyle PKK'ya destek verdiği görüşünde birleşti.

YORUMLAR 104
  • vız vız 3 yıl önce Şikayet Et
    acaba tam tersi durum olsaydı ne söylerdi? destekler -miy- di.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH BUNLARA İKTİDAR NASİP ETMESİN İNŞAALLAH.. ALLAH BUNLARA FIRSAT VERMESİN... İNŞAALLAH... Dua edelim.. Dua Müminin Silahıdır.
    Cevapla
  • Mustafa Pamuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Özel denen şahıs, yeni kanıt olunca, adam önce yalan söyleyip kurtuldu diye tutuklanmayacak, işlediği suç yok mu sayılacak. Hak hukuk adalet diye böğürüyorsunuz. Kim için ne için adalet.
    Cevapla
  • Akhisar'lı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar ülke yönetimine talipler ALLAH Ülke ve milletimizi bu gibi insanlar dan korusun
    Cevapla
  • doğruya doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara birde maaş veriyoruz ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!