MSB acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Son Dakika Haberi; Irak'ın Kuzeyinde Pençe Hareket alanında teröristler tarafından tuzaklanmış bir mühimmatın patlaması sonucunda askerimiz Uzman Çavuş Serdar Temelli şehit oldu.

MSB acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu
GİRİŞ 28.09.2020 20:38 GÜNCELLEME 28.09.2020 23:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada "Irak kuzeyi Pençe Hareket alanında 28 Eylül 2020 tarihinde teröristler tarafından tuzaklanmış bir mühimmatın patlaması sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." denildi.

Uzman Çavuş Serdar Temelli

 MARDİN'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Şehit Temelli'nin acı haberi Mardin'in Derik ilçesi kırsal Bozbayır Mahallesi’nde bulunan ailesini yasa boğdu.  

Irak'ın Kuzeyi Pençe Harekat bölgesinde teröristler tarafından tuzaklanan mühimmatın patlaması sonucu yaralanan Uzman Çavuş Serdar Temelli kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehidin acı haberi, Mardin’in Derik ilçesi kırsal Bozbayır Mahallesi’nde yaşayan ailesine Kaymakam Hicabi Aytemür, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Torun ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Tolga Evci tarafından verildi. Bekar olan şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, babası Ahmet Temelli ve annesi Adile Temelli’yi yetkililer teskin etmeye çalıştı. Acı haberi duyan yakınları ve komşuları eve taziyeye gelirken, anne Adule Temelli, Kürtçe ağıtlar yaktı.

Şehit Serdar Temelli’nin cenazesi yarın Bozbayır Mahallesi’ne getirilerek, düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY: AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Serdar Temelli için başsağlığı mesajı yayımladı.

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerin alçakça saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Serdar Temelli'ye Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

FAHRETTİN ALTUN: SON TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE DEK TERÖRLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında "Pençe-Kaplan harekât bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Serdar Temelli’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Son terörist de etkisiz hale getirilinceye dek terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir." dedi.

KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR 18
  • Bir müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitliğini kabul etsin, mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Emirsah 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitliğini kabul etsin yiğit kardeşim.
    Cevapla
  • hHÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
    Cevapla
  • selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin kabri cennet olsun . Ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • konyaalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Nur içinde yatsın inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt