Ekim ayı personel ve memur alım ilanları! Zabıta, Temizlikçi, Bekçi, Güvenlik, İtfaiye Eri...

2020 Ekim ayı personel ve memur alımı ilanları yayınladı. Yayınlanan ilanlar kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri, Merkez Bankası, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve birçok kurum ve kuruluşlara farklı pozisyonlarda olmak üzere binlerce personel ve memur alımı yapılacak. İşte Ekim ayı içerisinde alım yapılacak kadrolar...

Ekim ayı personel ve memur alım ilanları!  Zabıta, Temizlikçi, Bekçi, Güvenlik, İtfaiye Eri...
Ekim ayı personel ve memur alım ilanları! Zabıta, Temizlikçi, Bekçi, Güvenlik, İtfaiye Eri...
GİRİŞ 03.10.2020 10:28 GÜNCELLEME 03.10.2020 10:29

Ekim ayında kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde istidam etmek üzere personel ve memur alımı ilanları yayınlandı. Personel alımı ve memur alımı için KPSS şartının yanı sıra adaylardan İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olma şartları aranıyor. Bazı alımlarda ise adaylardan KPSS şartı aranmıyor. İşte 2020 yılı Ekim ayı kurum ve kuruluşlara memur ve personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar...

2020 EYLÜL AYI PERSONEL VE MEMUR ALIMI

Ekim ayı içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri, Merkez Bankası, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve birçok  kurum ve kuruluşlara farklı pozisyonlarda olmak üzere personel ve memur alımı yapılacak.

İşte Ekim ayı personel ve memur alımı yapılacak kadrolar;

 

 

ZABITA MEMURU ALIMI

Kağıthane Belediyesi bünyesinde istidam etmek üzere 25 adet Zabıta Memuru alımı yapacak. 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranan ilan için başvurular 28 Eylül 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar 02 Ekim 2020 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

ZABITA MEMURU ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İTFAİYE ERİ ALIMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi  en az 55 KPSS puanı ile 100 itfaiye eri alımı yapacak. 5.10.2020 tarihinde başlayacak başvurular 9.10.2020 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek.

İTFAİYE ERİ ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TEKNİSYEN ALIMI

Merkez Bankası 50 KPSS Puanı İle 40 Teknisyen Alımı yapacak.İlan için başvurular 21 Kasım 2020 tarihinde başlayacak. En geç 14 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Başvuruda bulunacak adaylarda 30 yaş sınırı aranıyor.

TEKNİSYEN ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

MEMUR ALIMI

Göynük Belediyesi bünyesinde istidam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanuna göre memur alımı yapılacak. Göynük Belediyesi memur alımı için başvurular 15 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 21 Ekim 2020 tarihine kadar yapılacak.

MEMUR ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİ ALIMI

Polis Akademis Başkanlığı bünyesine İstanbul'da görevlendirmek üzere 400 bekçi alımı yapılacak. Adaylar için Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı başvuruları 19 Eylül tarihinde başladı. Ön başvurular yarın yani 2 Ekim günü sona erecek

BEKÇİ ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HEMŞİRE ALIMI

Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde istidam edilmek üzere toplamda sözleşmeli 100 hemşire alımı yapılacak. Adaylardan en az lise mezunu şartı aranıyor. 22 Eylül tarihinde başlayan başvurular 6 Ekim 2020 günü sona erecek. 

HEMŞİRE ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Merkez Bankası Tam Zamanlı VE Sözleşmeli olarak 30 Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Adaylardan en az ön lisans mezunu olma şartı ve KPSS'de en az 60 puan alma şartı aranıyor. Güvenlik görevlisi için başvurular 27 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlayacak. 14 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecek.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi