Son dakika: Bahçeli'den tarihi Azerbaycan önerisi

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, ''Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika: Bahçeli'den tarihi Azerbaycan önerisi
Son dakika: Bahçeli'den tarihi Azerbaycan önerisi
GİRİŞ 04.10.2020 16:55 GÜNCELLEME 04.10.2020 16:55
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabından sivillere saldırılarda bulunan işgalci Ermenistan'a ağır tepki gösterdi. Bahçeli ayrıca Azerbaycan'la ilgili tarihi öneride bulundu. 

Son dakika: Ermenistan şokta, tam 11 bölgede çok büyük darbe vuruldu! MSB'den kritik açıklama


MHP lideri Devlet Bahçeli,  "Ermeni çeteleri Azerbaycan karşısında sıkıştıkça, çatışma alanlarını sivil yerleşim yerlerine genişletmektedir. Katliamcı Ermeni zihniyeti geçmişte ne yapmışsa bugün de aynısını hunhar şekilde tekrarlamaktadır. Ermenistan zalimdir, canidir, döktüğü kanda boğulmalıdır." ifadelerini kullanan Bahçeli, "Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur." diye konuştu. 

Son dakika: Ermeniler Azerbaycan'ın en kalabalık ikinci şehrini bombaladı! İnanılmaz plan...

 



BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

 

Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın en büyük kentlerinden birisi olan Gence’ye alçakça saldırı düzenlemesi, sivil ve masum soydaşlarımızı hedef alması insanlık suçu, uluslararası hukukun açıkça ihlal ve inkarıdır. Ermenistan devleti bir kez daha zulüm saçan yüzünü göstermiştir.

Ayrıca Dağlık Karabağ’daki Fuzuli, Ağdam ve Terter yerleşim alanları da Ermenistan tarafından topçu ve roket atışlarıyla bombalanmıştır.

'ERMENİSTAN DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞULMALIDIR'

 

Ermeni çeteleri Azerbaycan karşısında sıkıştıkça, çatışma alanlarını sivil yerleşim yerlerine genişletmektedir. Katliamcı Ermeni zihniyeti geçmişte ne yapmışsa bugün de aynısını hunhar şekilde tekrarlamaktadır. Ermenistan zalimdir, canidir, döktüğü kanda boğulmalıdır.

Güney Kafkasya’da barış ve istikrarın yegane muhalifi Ermenistan’dır. Artık uluslararası toplum sivillere yönelik kanlı ve aşağılık saldırılara duyarsız kalmamalıdır. Bu vesileyle şehit olan soydaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı soydaşlarımıza da şifalar diyorum.

'YILANIN BAŞI MUTLAKA EZİLECEK'

Unutulmasın ki, Dağlık Karabağ Türk’tür, Azerbaycan Türklüğün öz yurdu, vazgeçilmez hakkıdır. Bu hakkın, hak sahibiyle buluşması can pahasına da olsa sağlanmalıdır. Katil ve terör devleti olan Ermenistan’ı nefretle lanetliyorum. Yılanın başının mutlaka ezileceğine inanıyorum.

'HAYAT MEMAT KONUSUDUR'

Bu gelişmeler karşısında, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur.

Söz konusu birleşme sonucunda tek ses, tek nefes, tek yürek halinde zalime ve düşmana karşı mücadele edilecektir. Böylelikle Azerbaycan’ın haklı, hukuki, meşru ve beka mücadelesi daha da güç ve derinlik kazanacaktır.

'HEP BİRLİKTE BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ'

Ayrımız gayrımız yoktur, uzağımız yakınımız yoktur, iki devlet tek milletiz, aynı damarda akan kan, aynı tende atan canız. Biriz, beraberiz, Türkiye ile Azerbaycan’ız. Ve hep birlikte büyük Türk milletiyiz."

YORUMLAR 129
  • yetkin gözcü 3 yıl önce Şikayet Et
    bence turkıyeye katılsın
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bahceli nin tespitleri dogru..
    Cevapla
  • nurullah yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    tam bir devlet adamı görüş ve önerileri mükemmel ermenilerin iranla bağlatısı kesilmesi lazım allahına gurbanım türkmen beyi
    Cevapla
  • nurullah yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    tam bir devlet adamı görüş ve önerileri nokta atışı allahına gurbanım türkmen beyi
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bahcelı birsey diyorsa illaki gün gelip haklı cıkıyor.dıkkate alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!