Silahlı kavga şüphelisinin 48 yıldır pembe nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı

Esenyurt’taki taksi durağı önünde çıkan 3 kişinin öldüğü silahlı, sopalı kavgada şüphelilerden Zeytin Aksun’un kadınlar için verilen pembe nüfus cüzdanı sahibi olduğu ortaya çıktı. Doğduğunda ismi Zeytin olarak verildiği için pembe kimlik çıkartıldığı öğrenilen Aksun’un 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi.

Silahlı kavga şüphelisinin 48 yıldır pembe nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı
Silahlı kavga şüphelisinin 48 yıldır pembe nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı
GİRİŞ 05.10.2020 08:51 GÜNCELLEME 05.10.2020 08:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenyurt’ta geçen hafta cumartesi günü, aralarında daha önceden yolcu alma yüzünden husumet bulunan taksi duraklarının çalışanları arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan şüpheli Zeytin Aksun (48) ile ilgili ise ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Üzerinden pembe kimlik çıkan Aksun’un hastane sürecindeki tedavisi için verilen barkodda cinsiyet bölümüne kadını simgeleyen ‘K’ yazıldı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Aksun, Emniyet’e götürüldü.

 

ASKERLİKTEN DE KAÇMIŞ

Sorgusunun ardından Aksun, yakalanan diğer 3 şüpheli ile birlikte adliyeye sevk edildi. Doğduğunda ismi Zeytin olarak verildiği için pembe kimlik çıkartıldığı öğrenilen Aksun’un 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi. Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun’un 2 çocuğu bulunduğu çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Zeytin Aksun çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

 

 

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre aralarında daha önceden yolcu alma yüzünden husumet bulunan başka bir taksi durağında çalışan Fatih G., Yalçın D. ve Zeytin Aksun ile ismi henüz öğrenilemeyen bir taksici İstanbul Esenyurt’taki durağa geldi. Durak önünde taksiciler arasında silahlı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada bir kişi pompalı tüfekle 4 kişiyi vurdu. Pompalı saldırgan kaçarken, birlikte geldiği Fatih G., Yalçın D. ve Zeytin Aksun da yaralandı. Tedavi altına alınan 4 yaralıdan abi kardeş Cengiz Dayanmaz ve Yavuz Dayanmaz ile diğer taksici Sinan Öztürk öldü. Polis olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına almıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Odak noktası bu mu? 3 yıl önce Şikayet Et
    Sade Süleyman, kadınlar da bu belgeleri alır tabi ki. Bu kişi kadın kılığına girip mi almış?
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu vatandas nasil taksi nasil belge almis nasil ehliyet almis bunlarin arastirlmasi lazim ihmali olan kisiler ceza almali
    Cevapla
  • Keçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimliğiyle gidip almış ama bu durum hiç mi ortaya çıkmadı ilginç
    Cevapla
  • Sade Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden, kadınlar bunları alamazmı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti