Denetim yapan Vali Atik: Bizi görünce eldiven takıyorsunuz

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol etmek için gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi. Bir pastanede çalışanların eldiven takmadığını gören Vali Atik, çalışanı; "Bizi görünce eldiven takıyorsunuz, her zaman takacaksınız" diye uyardı.

GİRİŞ 08.10.2020 19:32 GÜNCELLEME 08.10.2020 19:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve Denizli İl Emniyet Müdür Vekili Osman Kutlu Balak ile birlikte Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi’nde gıda sektöründe faaliyet gösteren pastane, fırın ve kafelerin bulunduğu bölgelerde inceleme yaptı. Vali Atik ve beraberindekiler iş yerlerinde koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulup, uyulmadığını tek tek kontrol etti.

ELDİVEN TAKIP TAKMADIĞINI DENEMEK İÇİN EKMEK İSTEDİ

Bir pastaneye giren Vali Atik, çalışanların elinde eldiven olmadığını görünce, uyardı. Kendisini görünce eldiven takan çalışana Vali Atik, "Eldiveni bizi görünce takıyorsunuz, sürekli takacaksınız" diye uyardı.

Daha sonra bir fırına giren Vali Atik, çalışanın elinde eldiven olmadığını görünce deneme yapmak amacıyla ekmek almak istediğini söyledi. Çalışanın eldiven takmadan ekmek vermek istemesi üzerine Vali Atik, almaktan vazgeçti. Fırında çalışan kadın, ekmeklerin sıcak olduğu için eldivene yapıştığını söyleyerek, kendisini savundu. Vali Atik, eldiven takmaları konusunda çalışanlara uyarıda bulunup, işyerinden ayrıldı.

YORUMLAR 6
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıkanmış el mikrop toplayan eldivenden çok daha temizdir.
    Cevapla
  • bay e 3 yıl önce Şikayet Et
    ceza kestinmi.boşa dolaşiyorsun sen cikınca nanay bile yapmıslardir.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bilhassa esnaf ve çalışanların gittiği tabilot sistemi lokantalarda sağlık kurallarına uyulmuyor,özellikle genç elemanlar kural dinlemiyor,ve çalışanlara yemek veren tabilot lokantalarında işçilerin yemek vakti durumu görseniz şaşarsanız,1-2 atelyenin tüm işçileri içeri doluşmuş,4 kişilik masada 5-6 kişi sıkışmış,tam rezalet.
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    yani eldiven takınca sorun çözülüyormu bizim fırıncı eldiven takıyor ve o eldivenli elle para alıyor ekmek veriyor yüzünü gözünü kaşıyor üstündeki tozu sirkeliyor vs vs taksa ne olur takmassa ne olur bence bir şeyler olur mesela taksa israf takmassa kar eder ve doğada dönüşümü olmayan bir naylon parçasından daha kurtulmuş oluruz
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valim asıl semt pazarlarına gidin maske takan esnaf yok mümkünse polis veya zabıtaya kontrol ettiriniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!