Koronavirüsü yenen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yaşadıklarını anlattı

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, geçtiğimiz ay koronavirüsle mücadele etmişti. Hatipoğlu, geçen cuma sabahı ATV'de yayınlanan programında sağlığına nasıl kavuştuğunu anlattı.

GİRİŞ 12.10.2020 01:12 GÜNCELLEME 12.10.2020 08:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Prof. Nihat Hatipoğlu, bir seyircinin "Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Siz hastalandığınızda ben rüyamda Eyüp Sultan Hazretleri'nin sizin için şifa duası ettiğini gördüm. Onu görünce sağlığınıza kavuşacağınıza inandım. Bunu size söylemeyi borç kabul ettim. Hakkınızı helal eder misiniz?" demesi üzerine şunları söyledi:

 

 

TABİİ Kİ ÜZÜLDÜM AMA... 

"Etmez olur muyum hanımefendi? Ben hastalığım süresince ölmemi arzu edenlere bile hakkımı helal ettim. Tabii ki üzüldüm. Ama kendim için değil, onlara bir faydam dokunmadığını gördüğüm için üzüldüm.

 

 

HEPİNİZE HAKKIMI HELAL EDİYORUM 

Ben öleceğim de siz dünyaya kazık mı çakacaksınız? Siz ve sevdiklerinizin de hasta olmayacağının bir garantisi var mı? Hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizden ahirette de hesap sormam. Allah sizleri de doğru yola soksun diye dua ederim sadece."

İLK GÜNLER ENDİŞE VERİCİYDİ 

"İlk günler çok endişe verici bir sağlık tablom vardı.Ama benim için dua edenlerin gücünü hissettim. Bir anda tablo olumlu yönde gelişti. Doktorlar bile bu duruma hayret etti. Tabii ki ben ve doktorlar iyileşmem için elimizden geleni yaptık. Ama ben bu ani değişimi sizin dualarınıza bağlıyorum."

YORUMLAR 12
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası önemli para degil şifa Allah tan kötülük para hırsı insanın kendisi
    Cevapla
  • CoronaGazisiDr. 3 yıl önce Şikayet Et
    Corona nöbeti tutarken corona'ya yakalandım. 2 kez plazma, 1 kez kök hücre tedavisi gördüm. 15 günde 20 Kg verdim. Nabzım 38'lere de düştü, 193'lere de çıktı. 13 ilaç kullandık, "bitti" dediler. Dualarla Allah (c.c.) nasib etti, "bitti" dendiği an, iyileşmeye başladım ElhamdÜlillah.
    Cevapla
  • Mert Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Hocam Rabbim cc şifa versin insaEllah senin gibi ehlî sünnet alimlerini başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dua herşeyin İlacı.Tabiiki tevekkül edelim ilacımızı alalım.Ama ilacı içerken bile Şifası Allahtan diyelim zikredelim inanalım.Yoksa Tesiri olmaz.Sakalda çok yakışmıştı Hocam.
    Cevapla
  • Nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allaha şükür iyilestiniz çok şükür ahir zamandayiz biliyorum ki Allah için konuşan kimseyi sevmezler bu zamanda
    Cevapla
  • Ender2121 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin allah ona güç kuvvet versin hocama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor