Türkiye'den Ermenistan'a rest: Hesabını verecekler!

Ermenistan'ın ateşkes sırasında sivil yerleşim yeri Gence'ye gerçekleştirdiği sadlırılar sonucunda onlarca sivil hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bunların hesabını hem tarih önünde hem de uluslararası hukuk önünde bir gün verecekler" açıklamasında bulundu. Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile de telefonda görüştü.

GİRİŞ 12.10.2020 13:38 GÜNCELLEME 12.10.2020 16:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermenistan ordusunun, Azerbaycan'ın Gence şehrine yönelik saldırısına tepki göstererek, "Ermenistan, savaş, insanlık suçu işliyor. Ne uluslararası hukuka ne insani değerlere saygıları var" diye konuştu.

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına yönelik saldırıları ateşkes süresince de devam etti. Onlarca sivil hain saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanı Akar, konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

"HESABINI VERECEKLER"

Akar, "Bunların hesabını hem tarih önünde hem de uluslararası hukuk önünde bir gün verecekler. Ermenistan, savaş, insanlık suçu işliyor. Ne uluslararası hukuka ne insani değerlere saygıları var." açıklamasında bulundu.

 

 

Bakan Akar'dan Ermenistan'a sert tepki: Hesabını verecekler

ORUÇ REİS AÇIKLAMASI

Deniz Kuvvetleri olarak ihtiyaç çerçevesinde araştırma gemilerimize gerekli refakat ve korumayı sağlayacağız

RUS MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefonda görüştü. Akar-Şoygu görüşmesinde, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısı, İdlib ve Libya ile savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu." Akar, Şoygu'ya, sivil yerleşim yerlerine saldıran Ermenistan'ın buna son vermesi ve işgal ettiği topraklardan çıkarılması gerektiğini aktardı.

YORUMLAR 15
  • Taner GÜN 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin ermeniler seni takmıyor seni tanımıyorlar .. adamsan karışma lojistiklerini kes..
    Cevapla
  • Ramazan37 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım 1992 hocalı katliamında 600 kardeşimizi kaybettik ve hatırlıyorum yine bunun hesabı sorulacak dendi.... Merak ediyorum bu konuyu daha ne kadar daha izlemekle yetinecez? Büyük devlet geleneği bin yıllık tarihimizde devletimiz boylemiydi? Hani biz mazlumun yanındaydık? Neden müdahele edilmiyor? Biz biliyoruz ki ülkemiz,konyanın yarısı kadar toprakları olan bir terör devletini tarihe gömmek için 24 saat yeterli olduğunu. Gücümüzü göstermekten neden çekiniyoruz????
    Cevapla
  • Ramazan37 3 yıl önce Şikayet Et
    zafer Aynı şeyi suriye için de söylüyorlardı bizim ne işimiz var orda diyolardi. Mesele azerbaycan ermenistan meselesi değil. Ülkemizin her tarafında sıkıntı var. Bu tesadüf mü sence? Hedef türkiye ülkemiz. Ayriyeten ben ergen değilim helehele ülkesini patates soğan 10 lira oldu diye ekremi başkan yapanlardan hiç değilim...
    Cevapla
  • Valisoy 3 yıl önce Şikayet Et
    600 deyil,25000
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi gücümüzü gösterelim , şu anda bize bir ermenistan saldırısı yok. Uluslararası hukuka göre saldırgan devlet durumuna düşeriz . Sonrada yeriz ambargoları ,viyak viyak feryad edersin patates ,soğan diye. Bu ülkenin yüzde 45 yeminli Tayyip düşmanı döviz yükselince en galiz küfürleri yapıyorlar . Bunlarla mı ambargolara karşı koyacaksın.Azerbaycan ayrı bir devlet ,onlar ateşkes yapıyor biz mi savaşacağız onların yerine. Herkes rüştünü ispatlasın,vatanına sahip çıksın. Sonra destek bizden. Çok şükür ki memleketi ergenler yönetmiyor.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ayaklarımızın altında ezile ezile hesabını verecekler, devran dönecek, müslümanlar dünyaya hükmedecek, Önceliğimiz de İran'da bağımsız bir Türk devleti kurdurmak, daha sonra Türk Cumhuriyetleri birleşerek türk imparatorluğu kurulduğunda kimse müslümanlara yan gözle bakamaz, baktığında o gözü çıkartırız inşallah
    Cevapla
  • webuser 3 yıl önce Şikayet Et
    Naziler Yahudi vatandaşlarını öldürüyor. Suç işliyor ve yargılanıyorlar. ABD ise masum japon halkını bir anda öldürüyor. Yargılama var mı? Hesap sorma var mı? Yok. Arasında ki fark nedir? Güç kimdeyse hak ondadır. Dünyada böyle maalesef. Neredeyse bizi de ermeni soykırımı yaptığımızı kabul ettirecekler.
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım sizde biliyorsunuz ki dünyada hak ve adaleti anca İslamı kabul etmiş ve adam gibi yaşamaya çalışmış milletler başarabilir. Tarihe ve etrafımızdakilere bakalım bu hesabı soracak adalet sahibi var mı ? Biz yapmazsak kimse yapmaz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Başımızdaki yöneticilere hayallerin değil gerçeklerin peşinde koşmak nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadim Dostlar Platformu seçim kararını verdi! Resmen duyurdular: Milli Görüş'ün...
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...