Ermenistan'a hayatının darbesi! Arthur Grigoryan öldürüldü

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, ateşkesi bozan ve sivillere saldıran Ermenistan'a ağır darbe indirildiği duyurdu. Açıklamada, 246. Alayın tabur komutanı Yarbay Arthur Grigoryan'ın öldürüldüğü kaydedildi.

Ermenistan'a hayatının darbesi! Arthur Grigoryan öldürüldü
Ermenistan'a hayatının darbesi! Arthur Grigoryan öldürüldü
GİRİŞ 12.10.2020 09:54 GÜNCELLEME 12.10.2020 13:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, "11-12 Ekim gecesi, tüm cephe boyu durum gergin kaldı. İnsani ateşkese uymayan Ermenistan ordusu, kaybettikleri mevzileri geri almak için Ağdere-Ağdam ve Füzuli-Cebrayıl yönünde küçük gruplar halinde defalarca Azerbaycan birliklerine saldırı girişiminde bulundu" ifadelerine yer verdi.

 

Çıkan çatışmalarda çok sayıda Ermenistan askeri, 3 BM-21 Grad roketatar, 1 T-72 tankı, çok sayıda askeri araç cephenin farklı yönlerinde etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Operasyonlarda, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri 9. Alayı Topçu Komutanı Hadrut yerleşim biriminden çekildiği ve alayın 5. taburunun askerleri mevkilerini bırakarak kaçtığı aktarıldı.

 

Ayrıca açıklamada, 246. Alayın tabur komutanı Yarbay Arthur Grigoryan, öldürülenler arasında yer aldığı ve tüm cephe hattının Azerbaycan ordusunun kontrolü altına olduğu bildirildi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • ilo 3 yıl önce Şikayet Et
    ateşkesin sırası mı şimdi.ne güzel vura vura gidiyordunuz.durdurdular.nolacak şimdi.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaşta galipken tamda ilerliyorken ateşkes te neyin nesi. Azerbaycan çok erken pes etti. Üç beş köy almayla ne çabuk fit oldunuz. Daha 7-8 vilayetiniz ve karabağın tamamı ermenilerin elinde. Üstelik biten sizin savaşınız ermeniler füze ve roketlerle savaşa devam ediyor. Bu Putin denen şeytandan o kadar da korkmayın ,can damarları bizim elimizde . Biz olmasak Amerika burnunun dibine kadar gelmiş.Eğer savaşmazsanız halkın güveninin de kaybedersiniz.Türkiye her türlü desteğiyle yanınızda hem de bizdeki aptal muhalefete rağmen.
    Cevapla
  • Çiçek. 3 yıl önce Şikayet Et
    Saldıran kim ERMENİSTAN göz dikmiş Azerbeycana ve Türk topraklarına hepsi benim diyor kendi çalıp kendi oynuyor Allah ın izniyle kaybedeceksiniz Ateş kes istiyor ERMENİLER ama Ateşkesi bozuyor sözünün bile 1 hükmü 1 DEYERİ YOK terörist mi mafyamı belli deyil devlete benzemiyor pkk iş yapan kişiye ne dendir
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan çetere tutmayı bırakında işgal altındaki toprakları kurtarmaya bakın.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kolaymı sanıyorsun cephede ermenistan görünse de orada rusya var rabbim yar ve yardımcıları olsun
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaçanı vurun gardaş lar merhamet etmeye ne merhamet yok kkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi