Bahçeli ateş püskürdü: iblisin çocukları ihanetin çakalları!

Son dakika haberleri...MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli terör örgütü tarafından çıkarılan yangınlarla ilgili olarak "Ateşin böyle nesebi gayri sahih çocukları var mı bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da şudur: Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır. " sözleriyle çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 13.10.2020 10:38 GÜNCELLEME 13.10.2020 11:44
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi...MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulunuyor.

 

 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"Ülke olarak zor bir gündemle karşı karşıyayız. Dağlık Karabağ'da Ermeni mezalimi devam etmektedir. Akdeniz'de deniz yetki alanı tartışması ve KKTC'deki Cumhurbaşkanlığı seçimi devam etmektedir. Suriye'deki hain saldırı ve sabotajlar devam etmektedir. Covid-19 salgının neden olduğu sıkıntı ve belirsizliklerin dalga boyu artmaktadır.

 

 

Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' isteğine Bahçeli'den net yanıt

Türkiye ile Yunanistan, Türkiye ile Fransa arasındaki kırılgan ilişkiler, irtifa kaybı yaşamaktadır. Türk mallarına yönelik ambargolar uygulanmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi, ülkemizin siyasi tansiyonu yükseltilmektedir. Seçim beklentileri dillendirilirken, ekonomiyle ilgili iftiralar propaganda malzemesi olarak kullanılmaktadır.

ORMAN YANGINLARI

İhanet ateşiyle yanan vicdanlar yeşili göremez, görse de tanıyamaz. Orman demek sadece ağaçlardan, sadece canlılardan demek değildir, orman berekettir, havadır, hayattır, yurttur, yuvadır. Ormanı topraktan ayrı düşünmek mümkün değildir. Ormana kast eden vatana kast etmiştir. Hatay'da çıkartılan yangın rüzgarın da etkisiyle yayılmıştır. Evleri yanan ve riskli bölgelerde oturan 542 vatandaşımız tahliye edilmiştir. Hatay'da 9'u ormanlık, 6'sı kırsal alanda 15 yangın vakası tespit edilmiştir. Çok şükür yangınlar kontrol altına alınmıştır. Hatay ve Kahramanmaraş'ta insanlarımızı evsiz bırakan, ağaçları yakıp yıkan yangın son zamanların en trajik olayları arasındadır.

'İBLİSİN ÇOCUKLARI İHANETİN ÇAKALLARI'

Yangınların nasıl çıktığı ile ilgili araştırmalar devam etmektedir. Ağacımıza, doğamıza, insanımıza kimler sabotaj yaptıysa cezalandırılmaları kaçınılmazdır. Bölücü terör örgütü, 2019 yılında "Ateşin çocukları" örgütünün kurulduğunu duyurmuştu. İlk eylemleri 11 Temmuz 2019'daki Fethiye'de görülmüştü. Bunların iblisin çocukları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları meçhul olan bu şerefsizlerin yaktıkları kadar yakılmaları, hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır.

ERMENİSTAN'IN SALDIRILARI

Türk milletini hedef alan tehditlerin dozajında hiçbir zaman hafifleme olmadı. Bugün maruz kaldığımız sorunların tarihi kökleri olduğuna dair kuşkumuz yoktur. Yurt tuttuğumuz bu topraklar üzerinde tereddüt edenlerin sözünü keserler. Ecdadımız ne dediyse, hangi zorluklarla muhatap kaldıysa bugünlerde de aynısını yaşıyoruz. Akdeniz'deki gergin atmosfere bakın, Dağlık Karabağ sorununa odaklanın, Ermenistan emperyalizmin kurduğu devlettir. Büyümek için, büyümek sadece ve sadece kanser hücresinin özelliğidir. Ermenistan kanser hücresidir. Masumları öldüren Ermenistan, işgalci ülke Ermenistan. İki ülke arasındaki ateşkes çağrıları, masa kurma önerileri Dağlık Karabağ davasını kilitlemekten başka manaya gelmemektedir. Neyin ateşkesi, neyin görüşmesi. Konu bağımsızlık onurudur. Terörist Ermenistan, Dağlık Karabağ'dan çekilmeden silahları indirmek, ateşi dindirmek cinayetlerin meşrulaştırılmasıdır. Dağlık Karabağ Türk'tür. Zoru gören Ermenistan sivilleri vurarak insanlık suçu işlemiştir. Sonuçsuz görüşme turlarından oluşan uzun ve yorucu yıllar başlamış olacaktır. Dağlık Karabağ 1,5 asra dayanan bir sancıdır. Sovyetler döneminde Karabağ bölgesinin nüfusuyla oynanmış, Ermeniler lehine değişimler gözlemlenmiştir. BM Güvenlik Konseyi 1993 yılında 4 karar almıştır. Bu kararlarda Ermenistan'ın işgal ettiği toprakların boşaltılması kararı alınmıştır. Ermenistan bu karara uymamıştır. Azerbaycan'ın edilgen ve pasif bir şekilde tutularak çözümsüzlüğe boyun eğmesi zorlanmaktadır. Ermenilerin diplomasiyle, diyalogla, temasla Dağlık Karabağ'dan çekilmeleri boş bir hayaldir. Güç kullanarak vatan toprakları alınacaktır.

DAĞLIK KARABAĞ SAHADA ALINMALIDIR

Ermenistan sevdalısı Fransa, ABD ve Rusya arabulucu olarak öne çıkmıştır. Kuzu canavara teslim edilmiştir. Moskova'da kurulan masada çözümsüzlük hali ortaya çıkmıştır. Dağlık Karabağ'daki 72 saatlik ateşkeste mutabakata varılmıştır. Bu bizim için tavizdir. Ateşkesi ihlal eden Ermenistan olmuştur. Katille pazarlık kurşun olarak fatura edilmiştir. Azerbaycan'ın ateşkes kararına uyulduğunu açıklaması Ermenistan'ı cesaretlendirmektedir. Dağlık Karabağ masada değil, sahada Ermenistan'ın kafasına vura vura alınmalıdır.

YORUMLAR 27
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Gezi eylemcileri ve Kaz dağlarında poz veren sözde yeşil ve çevre dostu sanatçı müsfettelerinden TIK yok.
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen başkanım duygularımıza tercüman oldun Allah razı olsun iblisin çocukları ciğerimizi yaktı.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen imza
    Cevapla
  • Nefer.1954. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir vatandaş olarak sayın Cumhurbaşkanımıza yalvarıyorum bu Orman yangınları Çıkaranlar kimse toplum önüne çıkarılıp Vinçle er meydanında ipten Asılmalı bence Türk Devletinin Birliğine vatanın bütünlüğüne Zarar veren kim olursa olsun derhal idam edilmelidir Lütfen diyorum Artık bundan sonra yakalanan PKK'lı Teröristlerin hemen infaz edilsin Şehit Annelerimizin göz yaşını görmek istemiyoruz her şehit haberinde içim kan ağlıyor.
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatayı yakanların aileleride suça dahil edilmelidir. pkk lı olanlar Türkiye düşmanlığı yapanlar, gezi olaylarına katılanlar hakkında soruşturma açılıp vatandaşlıktan çıkartılmalıdır. bu ateş ailelerini de yakmalıdır. Türkiye artık Devlet düşmanlığı yapan kişileri kanun karşısında yakmalıdır. avrupa da bu suçu işleyenlere ne ceza veriliyor ise aynı ceza verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!