Minik Poyraz, şehit babasını asker selamıyla uğurladı

Sakarya’da 'Dur' ihtarına uymayan sürücüyü takip ederken geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Mehmet Tekcan (32), memleketi Ankara'nın Elmadağ ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin 6 yaşındaki oğlu Poyraz, törene polis üniformasıyla katılıp, babasını asker selamıyla uğurladı.

Minik Poyraz, şehit babasını asker selamıyla uğurladı
Minik Poyraz, şehit babasını asker selamıyla uğurladı
GİRİŞ 18.10.2020 15:31 GÜNCELLEME 18.10.2020 15:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, 2 gün önce Sakarya'nın Erenler ilçesinde meydana geldi. Sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı otomobili takip eden polis motosikleti, aynı yöndeki minibüse arkadan çarptı. Kazada yaralanan 2 polis memurundan Mehmet Tekcan (32), tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehit Tekcan'ın cenazesi, dün Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Ankara'nın Elmadağ ilçesine getirildi. Daha sonra Hasanoğlan Mahallesi'ndeki Tokluoğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Törene, şehidin babası Ahmet, annesi Makbule ve eşi Büşra Tekcan ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara Valisi Vasip Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BABASINI ASKER SELAMIYLA UĞURLADI

 

 

Şehidin oğlu Poyraz da, polis üniformasıyla törene katıldı. Babasının Türk bayrağına sarılı tabutunu öpen Poyraz, daha sonra annesine dönerek, 'Babam ne yapıyor bunun içinde' dedi. Annesi Büşra Tekcan da babasının burada uyuduğunu söyledi. Poyraz, babasının tabutuna sarıldıktan sonra asker selamı verdi. Şehidin cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Hasanoğlan Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR 5
  • hukuk ve adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHÜ TEALA makamını a'la ailesinin evlatlarının yardımcısı olsun küçücük yetim kaldı yazık değil mi ona onlara bunları cinayetle yargılamazsanız daha böyle çok üzülürüz çok mağduriyetler olur bazı insanlar çok azdı çok şımardı gerçek hukuk devletleri suçluya toplumu tatmin edici ceza veren değildir böyle olayları önleyici tedbirler alan ve anayasasına caydırıcı cezalar koyanlardır.
    Cevapla
  • ey adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    adalet everest gibi yüce bir kavram ve zirvedir oraya çok zaman herkes çıkamıyor maalesef hiç bir karar gideni geri getirmez mağduriyeti gidermez ateş düştüğü yeri yakıyor yetim yürekleri soğutmaz teselli etmez hele bir de bu adamları salıyorlar ya ne adaleti işte zulmün en büyüğü budur tüm mağdurlar için !..
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    çok temiz nur yüzlü bir kardeşimiz allah rahmet eylesin çocuğa daha zor bir durum allah sabır versin çok üzülüyor insan ama taktidiri ilahi belki, şehitler peygamberlerle haşronulduğu için keşke daha önce gelsek diyordur biz bunun idrakına varamıyoruz.
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    durmayanı vuracaksın
    Cevapla
  • Mehmetim 3 yıl önce Şikayet Et
    Can kardeşim mekanın cennet olsun. Bu ülkede senin yaptığın görevin farkında olmayan ucuz küçük düşünen o kadar çok beyincik var ki! Onlar senin gibilerin kıymetini ancak ŞEHİT olunca anlarlar maaesef acı gerçekler bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması