Barışmak isteyen eski kocasını av tüfeğiyle vurdu

Aksaray’da 2 ay önce boşandığı eşiyle barışmak ve çocuğunu görmek için kayınpederinin evine giden eski koca, eski eşi tarafından av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı.

GİRİŞ 21.10.2020 11:19 GÜNCELLEME 21.10.2020 11:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Aksaray'ın merkez Hasas Mahallesi 6721. Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen olayda, 2 ay önce boşandığı eşi 23 yaşındaki Özlem T.'nin baba evine giderek tekrar barışmak ve 2 yaşındaki çocuğunu görmek isteyen 24 yaşındaki Mehmet B., eski eşi tarafından evden uzaklaştırılmak istendi.

 

 

Genç adam çocuğunu görmek için ısrar edince, eski eşi evde bulunan tüfekle ateş etti.

Mehmet B., kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı.

 

 

Tüfek seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Haber üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, genç kadın olayda kullandığı tüfekle İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli Özlem T., Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • TaTaNGa 3 yıl önce Şikayet Et
    Habereler bile çıkmaz.Vurulan erkek olduğu için mi acaba?Kadın olsaydı vurulan minimum 2 ay gündemdi
    Cevapla
  • kybalion 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk yapmak için kafayı yemiş insanlar. Zaten nüfus çok yeter bu kadar.
    Cevapla
  • shbz 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete hayır.
    Cevapla
  • Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Zorla güzellik olmaz. Zorlamamak lazım...
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlarla bu aile arasına girmek büyük sorun. eskiden mahallenin büyükleri vardı. bu tür aile sorunlarında aracılık ederlerdi. şimdi güvenlik güçleriyle müdahale edildiği halde geldiğimiz duruma bak. o onun vuruyor, öbürü diğerini. olmadı çocuklara zarar. bu nasıl birliktelik bu nasıl aile olmak. hiçbir dini yönü kalmadı son yıllarda Türk aile yapısının kimse kusura bakmasın. o zil takıp oynayanlar da şimdi bir virüse takıldı. o da Allah tan. başlangıcı sadece mal mülk, dünyalık olan bir evlilikten hiçbir huzur beklenmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
IMF'den Türkiye açıklaması