Sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı? Bakan Koca cevapladı

Sağlık bakanı Fahrettin Koca vaka artısının zirve yapması sonrası kısıtlamaların geri gelip gelmeyeceği ile ilgili soruya "Sokağa çıkma yasağı gibi bir durumu düşünmüyoruz" dedi.

GİRİŞ 23.10.2020 21:23 GÜNCELLEME 23.10.2020 21:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Şehir Hastanesi’nde açıklamalarda bulundu.

Koca sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili soruya cevaben "Bu zaman dilimini azaltmanın yolu esnek mesaiden geçer. Bunu hem özel hem kamu uyguluyor olmalı, tek başına olmaz. İl kurullarımız son derece yetkili, valilerimizin başkanlığında. Bu dönemde özellikle maskenin sadece koronaya karşı değil önümüzdeki dönemde viral enfeksiyonların, damlacık enfeksiyonlarının yoğun olacağı döneme giriyoruz. Özellikle sokağa çıkma yasağı gibi bir durumu düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • ZEYNEP E. 3 yıl önce Şikayet Et
    lütfen maskelerimizi takalım. gerekmedikçe kalabalık ortamlardan uzak duralım. sokağa çıkma kısıtlaması çok şey değiştirmiyor..kısıtlama nereye kadar ..işi gücü olan insanlar var evine ,çoluğuna çocuğuna bakan insanlar var ..evet biz güçlü bir ülkeyiz eğer ki tedbirlere uyarsak virüsün üstesinden en kısa zamanda geleceğimize inanıyorum..
    Cevapla
  • Ahmet bektas 3 yıl önce Şikayet Et
    aslinda 29 ekim persembe tatil cuma cumartesi-pazar sokaga cikma ilan edilse iyi olur en azinda kahveler gibi toplu ulasim gibi yerler kapali kalabilir marketler firin acik kalacak gibi yapacak birsey yok vaka artiyor ipin ucu kacarsa tutamayiz asi cikana kadar boyle yasayacagiz olumden iyidir
    Cevapla
  • Anti 3 yıl önce Şikayet Et
    Cark dönmüyor beyler..calisana asla kisitlama getirilmemeli.. bizde de var adam bas bas hergun soyluyor..uyalim biraz kurallara bitsin ..ulkemizi ekonomik olarak dusunelim..valla sonu kotuye gidiyo..issiz parasiz insanlar oluşmasın
    Cevapla
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizi sokağa çıkmamız değil cagilliğimiz öldürüyor.
    Cevapla
  • Devlet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hafta sonu kış boyunca kısıtlama uygulansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi