Başkan Böcek’in sağlık durumunda önemli gelişme!

Yeni tip korona virüs (Covid-19) tanısıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, bulguların stabil olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Başkan Böcek’in sağlık durumunda önemli gelişme!
Başkan Böcek’in sağlık durumunda önemli gelişme!
GİRİŞ 26.10.2020 20:33 GÜNCELLEME 27.10.2020 00:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Başkan Muhittin Böcek'in durumuyla ilgili belediyenin sosyal medya hesaplarından bugün yapılan açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Bulguları stabil olmakla birlikte durumu ciddiyetini korumaktadır" ifadeleri kullanıldı.

49 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

CHP’li Böcek, 17 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Özel hastanede takibi yapılan Başkan Böcek, durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Dün 58 yaşına giren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 49 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

 

 

YORUMLAR 12
  • vatandaşşş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin...Ama şu gerçeği de belirtmeden geçemeyeceğim. O yatan ben garip 42 yaşındaki vatandaş olsam fişim çekilmişti...Dilerim tez zamanda iyileşir...
    Cevapla
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu durumda bile kendini düşünüyorsun
    Cevapla
  • Eminkiraz 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcısı olsun
    Cevapla
  • İyimser 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya anlamıyorum. CHP'li olabilir yada AKP'li olabilir. Orada Allah'ın yarattığı ve alemlere üstün kıldığı bir insan yatıyor. Bu kadar düşüncesizce ve rahat nasıl yorum yapabilirsiniz. Ya Allah şifa versin demek bu kadar mı zor.
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Alemlere üstün kıldığı kim
    Cevapla
  • Gecmis olsun da... 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne baskanmis, bir suru kisi hasta oldu, Binali Bey hasta oldu ornegin, bir hasta oldugunu duyduk daha haber duymadik, Antalya belediye baskani hakkinda her hafta gazeteler mutlaka bir guncelleme yapiyor. Bilmedigimiz bir ozelligi mi var, pasa cocugu mu? Nedir?
    Cevapla
  • beatiful_denizim 3 yıl önce Şikayet Et
    Paşa çocuğu olmak gerekmez kalite asla tasadüf değildir kaliteli bir insan en Başta herkesin gönlüne hitap eden başkan canım başkanım
    Cevapla
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Hanı durumu kritik olduğu için olabilir mi
    Cevapla
  • merhamet 3 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan okuma ve anlama özürlüsün, o bahsettiğin insanların hepsi iyileşti, bu adam ise 49 gündür yoğun bakımda ve durumu çok kritik, o yüzden hergün haber yapılıyor olamaz mı ...
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler