Turkcell, Vodafone, Türk Telekom çöktü mü? Telefon şebekeleri neden çekmiyor?

Ege Denizinde gerçekleşen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar o bölgede yaşayan akrabalarını aramaya başladı. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hattını kullanan vatandaşlar şebeke sorunuyla karşı karşıaya. Peki telefon hatları çöktümü, neden arama yapılmıyor?

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom çöktü mü? Telefon şebekeleri neden çekmiyor?
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom çöktü mü? Telefon şebekeleri neden çekmiyor?
GİRİŞ 30.10.2020 15:20 GÜNCELLEME 30.10.2020 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir başta olmak üzere birçok çevre ilde hissedilen depremin ardından telefonlara sarılan vatandaşlar sevdiklerine ulaşmaya çalışıyor. Telefonlarda oluşan yoğunluk sebebiyle hatları düşüremeyen vatandaşlar Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom çöktü mü? sorusuna yanıt arıyor. Kandilli Rasahtanesi'nden yapılan açıklamaya göre 6,8 Ege'de meydana gelen depremin büyüklüğü 6.8 olarak açıklandı. İzmir Valisi Köşger kendilerine ulaşan bir can veya mal kaybı olmadığını açıkladı. Peki neden telefon araması yapılamıyor?

 

TÜRK TELEKOM TURKCELL VODAFONE ÇÖKTÜ MÜ?

Şu an için telefon hatlarında yaşanan arızayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Deprem sonrası yapılan aramalar sebebiyle şebekelerde yaşanan yoğunluktan ötürü arama yapılamıyor. Vatandaşlar WhatsApp üzerinden arama yapıyor.

Deprem İzmir’in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne’de de hissedildi. Depremle birlikte vatandaşlar yakınlarına bilgi vermek isteyince, operatörlerde yoğunluk oluştu. Hastaneler, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, alarm durumuna geçti.

 

 

YORUMLAR 1
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısa ve öz konuşmayı ogrenemedik hala hep aynı durumu yaşıyoruz böyle zamanlarda kısa mesaj kullanın diyorlar ama nafile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu